Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 15 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi bu iki klavyeden birisini alacağım oyun için. İkisi de Gateron Switch ve yurt dışından alacağım. Bir sıkıntı olur mu klavyelerden?
Arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi bu iki klavyeden birisini alacağım oyun için. İkisi de Gateron Switch ve yurt dışından alacağım. Bir sıkıntı olur mu klavyelerden?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 15 Nisan 2021 #2 Snowfox 61 alın derim çünkü Anne Pro 2 hot-swappable değil.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Nisan 2021 #3 Kemove yazılım hariç her türlü daha iyi.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 15 Nisan 2021 #4 TÇB dedi: Snowfox 61 alın derim çünkü anne Pro 2 hot-swappable değil. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz hot-swappable ne işe yarar. Dediğim gibi oyun için oynayacagım ama klavyede bir sıkıntı çıkarsa ne yapacağım ben?
TÇB dedi: Snowfox 61 alın derim çünkü anne Pro 2 hot-swappable değil. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz hot-swappable ne işe yarar. Dediğim gibi oyun için oynayacagım ama klavyede bir sıkıntı çıkarsa ne yapacağım ben?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Nisan 2021 #5 Tutkuu dedi: Dediğiniz hot-swappable ne işe yarar. Genişletmek için tıkla... Switchleri bozulduğunda daha hızlı değişirsin.
Tutkuu dedi: Dediğiniz hot-swappable ne işe yarar. Genişletmek için tıkla... Switchleri bozulduğunda daha hızlı değişirsin.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 15 Nisan 2021 #6 James Z. Hetfield dedi: Switch'leri bozulduğunda daha hızlı değişirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yani anne 2 Pro almayayım diyorsun.
James Z. Hetfield dedi: Switch'leri bozulduğunda daha hızlı değişirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yani anne 2 Pro almayayım diyorsun.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Nisan 2021 #7 Tutkuu dedi: Anladım hocam yani anne 2 Pro almayayım diyorsun. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin ancak Kemove yazılım hariç çok daha üstün.
Tutkuu dedi: Anladım hocam yani anne 2 Pro almayayım diyorsun. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin ancak Kemove yazılım hariç çok daha üstün.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 15 Nisan 2021 #8 James Z. Hetfield dedi: Alabilirsin ancak kemove yazılım hariç çok daha üstün. Genişletmek için tıkla... Kemove de sorun çıkarsa bir yere falan götürebilir miyim? Hepsiburada'dan önerebileceğiniz %60 bir klavye var mı 1000TL bandında Şu alınır mı https://www.hepsiburada.com/ducky-o...d-turkce-mekanik-klavye-beyaz-p-HBV00000XV4DE Son düzenleme: 15 Nisan 2021
James Z. Hetfield dedi: Alabilirsin ancak kemove yazılım hariç çok daha üstün. Genişletmek için tıkla... Kemove de sorun çıkarsa bir yere falan götürebilir miyim? Hepsiburada'dan önerebileceğiniz %60 bir klavye var mı 1000TL bandında Şu alınır mı https://www.hepsiburada.com/ducky-o...d-turkce-mekanik-klavye-beyaz-p-HBV00000XV4DE
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 15 Nisan 2021 #9 Tutkuu dedi: Kemove de sorun çıkarsa bir yere falan götürebilir miyim? Hepsiburada'dan önerebileceğiniz %60 bir klavye var mı 1000TL bandında Şu alınır mı https://www.hepsiburada.com/ducky-o...d-turkce-mekanik-klavye-beyaz-p-HBV00000XV4DE Genişletmek için tıkla... Alinmaz. Bir yere goturemezsiniz.
Tutkuu dedi: Kemove de sorun çıkarsa bir yere falan götürebilir miyim? Hepsiburada'dan önerebileceğiniz %60 bir klavye var mı 1000TL bandında Şu alınır mı https://www.hepsiburada.com/ducky-o...d-turkce-mekanik-klavye-beyaz-p-HBV00000XV4DE Genişletmek için tıkla... Alinmaz. Bir yere goturemezsiniz.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 15 Nisan 2021 #10 James Z. Hetfield dedi: Alinmaz. Bir yere goturemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bir yere götürmiycem sadece oyun ve kodlama yapacağım bilgisayarım masaüstü.
James Z. Hetfield dedi: Alinmaz. Bir yere goturemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bir yere götürmiycem sadece oyun ve kodlama yapacağım bilgisayarım masaüstü.