Kronikus Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Geometri temelim yok kenan kara tavsiyeleri aldim hangi kampından başlamam doğru olur kaynak olarak da ne alabilirim?
Geometri temelim yok kenan kara tavsiyeleri aldim hangi kampından başlamam doğru olur kaynak olarak da ne alabilirim?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 30 Haziran 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geometrinin ilacı al bir de temelden alır video gözükmüyor kenan kara 0 geometri var ondan başlayın hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geometrinin ilacı al bir de temelden alır video gözükmüyor kenan kara 0 geometri var ondan başlayın hocam.
Kronikus Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #3 Eriksen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geometrinin ilacı al bir de temelden alır video gözükmüyor kenan kara 0 geometri var ondan başlayın hocam. Genişletmek için tıkla... Geometrinin ilacı kitabı kenan karadan bağımsız mi yoksa kampla bağlantılı bir kitap mı?
Eriksen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Geometrinin ilacı al bir de temelden alır video gözükmüyor kenan kara 0 geometri var ondan başlayın hocam. Genişletmek için tıkla... Geometrinin ilacı kitabı kenan karadan bağımsız mi yoksa kampla bağlantılı bir kitap mı?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 30 Haziran 2025 #4 Kronikus dedi: Geometrinin ilacı kitabı kenan karadan bağımsız mi yoksa kampla bağlantılı bir kitap mı? Genişletmek için tıkla... Bağımsız fakat kendi kitabı nasıl bilmiyorum derseniz kampla gideyim https://www.hepsiburada.com/f10-yay...ders-kitabi-p-HBCV000054I1GU?magaza=krakademi
Kronikus dedi: Geometrinin ilacı kitabı kenan karadan bağımsız mi yoksa kampla bağlantılı bir kitap mı? Genişletmek için tıkla... Bağımsız fakat kendi kitabı nasıl bilmiyorum derseniz kampla gideyim https://www.hepsiburada.com/f10-yay...ders-kitabi-p-HBCV000054I1GU?magaza=krakademi
Kronikus Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #5 Eriksen dedi: Bağımsız fakat kendi kitabı nasıl bilmiyorum derseniz kampla gideyim https://www.hepsiburada.com/f10-yay...ders-kitabi-p-HBCV000054I1GU?magaza=krakademi Genişletmek için tıkla... 0'dan geometri yerine 50 gunde TYT AYT serisi daha iyi olmaz mı o kitabı daha çok övündüğünu duydum.
Eriksen dedi: Bağımsız fakat kendi kitabı nasıl bilmiyorum derseniz kampla gideyim https://www.hepsiburada.com/f10-yay...ders-kitabi-p-HBCV000054I1GU?magaza=krakademi Genişletmek için tıkla... 0'dan geometri yerine 50 gunde TYT AYT serisi daha iyi olmaz mı o kitabı daha çok övündüğünu duydum.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 30 Haziran 2025 #6 Kronikus dedi: 0'dan geometri yerine 50 gunde TYT AYT serisi daha iyi olmaz mı o kitabı daha çok övündüğünu duydum. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi de temelim yok dediğiniz için 0'dan önerdim var diyorsanız elbette direk o kitabı alıp o videoları izleyin veya normal kamptan anlamadığınızı 0'dan serisinden dinleyip tekrar normal kamptan alırsınız.
Kronikus dedi: 0'dan geometri yerine 50 gunde TYT AYT serisi daha iyi olmaz mı o kitabı daha çok övündüğünu duydum. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi de temelim yok dediğiniz için 0'dan önerdim var diyorsanız elbette direk o kitabı alıp o videoları izleyin veya normal kamptan anlamadığınızı 0'dan serisinden dinleyip tekrar normal kamptan alırsınız.