f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Ekim 2021 #11 @Demon_Hunter 2. el telefon alınmasını mantıklı bulmuyorum. Bütçenin yettiği sıfır telefonu al ama ikinci el telefon alma.
@Demon_Hunter 2. el telefon alınmasını mantıklı bulmuyorum. Bütçenin yettiği sıfır telefonu al ama ikinci el telefon alma.
blak1ss Picopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 274 1 Ekim 2021 #12 Demon_Hunter dedi: Günümüz şartları için alınabilecek en düşük iPhone modeli nedir sizce. Bütçem en fazla 10 bin TL. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 kullanıyorum, bana yetiyor. Belki size XR ya da XS de yeter. Ama 11 Pro alacağınıza 12 alın. Ya da öyle kusurlu cihaz alacağınıza 11 alın. Tamamen beklentinizle alakalı.
Demon_Hunter dedi: Günümüz şartları için alınabilecek en düşük iPhone modeli nedir sizce. Bütçem en fazla 10 bin TL. Genişletmek için tıkla... iPhone 11 kullanıyorum, bana yetiyor. Belki size XR ya da XS de yeter. Ama 11 Pro alacağınıza 12 alın. Ya da öyle kusurlu cihaz alacağınıza 11 alın. Tamamen beklentinizle alakalı.