Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #11 Kaç yaşındasınız? Doğalgazı elektriği Rusya'dan alırsınız artık.
D demir216 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #12 iKayraOnur dedi: Bir yerde görmüştüm. Bir adam yasa açığı bulup b... (ülkenin adını unuttum) böyle bir ülkedeki arazisine ülke açıyordu. 7 vatandaşı falan vardı. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım bir köydeydi benim de amacım o adamla aynı aslında
iKayraOnur dedi: Bir yerde görmüştüm. Bir adam yasa açığı bulup b... (ülkenin adını unuttum) böyle bir ülkedeki arazisine ülke açıyordu. 7 vatandaşı falan vardı. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım bir köydeydi benim de amacım o adamla aynı aslında
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 24 Mayıs 2021 #13 demir216 dedi: araştırdım da kimse merak etmediği için düzgün bir şekilde anlatım yapan yok biraz daha bakacağım Genişletmek için tıkla... Ülke kurmuş olsan bile, dış faaliyetler izin vermez. Bunun elektriği, suyu, doğalgazı kısacası kaynak bölümü var onu geçtim bayrak onu geçtim nüfus hayır onuda geçtim iç üretim dengelemesi var. Yani imkansız gibi bir şey yapman.
demir216 dedi: araştırdım da kimse merak etmediği için düzgün bir şekilde anlatım yapan yok biraz daha bakacağım Genişletmek için tıkla... Ülke kurmuş olsan bile, dış faaliyetler izin vermez. Bunun elektriği, suyu, doğalgazı kısacası kaynak bölümü var onu geçtim bayrak onu geçtim nüfus hayır onuda geçtim iç üretim dengelemesi var. Yani imkansız gibi bir şey yapman.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 24 Mayıs 2021 #14 Türkiye'nin içerisindesin.
Rolex56 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #15 demir216 dedi: araştırdım da kimse merak etmediği için düzgün bir şekilde anlatım yapan yok biraz daha bakacağım Genişletmek için tıkla... ülkelerin deniz sınırları vardı deniz sınırlarını geçerseniz kurulur diye biliyorum (sealand gibi)
demir216 dedi: araştırdım da kimse merak etmediği için düzgün bir şekilde anlatım yapan yok biraz daha bakacağım Genişletmek için tıkla... ülkelerin deniz sınırları vardı deniz sınırlarını geçerseniz kurulur diye biliyorum (sealand gibi)
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #16 demir216 dedi: Evet sanırım bir köydeydi benim de amacım o adamla aynı aslında Genişletmek için tıkla... Hocam amacınız 7 vatandaşım olsun ise uğraşmaya değmez, ama kurup onu geliştirecekseniz değer. Bir de nereye kuracaksınız ülkeyi tam olarak?.
demir216 dedi: Evet sanırım bir köydeydi benim de amacım o adamla aynı aslında Genişletmek için tıkla... Hocam amacınız 7 vatandaşım olsun ise uğraşmaya değmez, ama kurup onu geliştirecekseniz değer. Bir de nereye kuracaksınız ülkeyi tam olarak?.
Forse Kilopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.290 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Mayıs 2021 #17 iKayraOnur dedi: Bir yerde görmüştüm. Bir adam yasa açığı bulup B.... (Ülkenin adını unuttum) böyle bir ülkedeki arazisine ülke açıyordu. 7 vatandaşı falan vardı. Genişletmek için tıkla... Acaba savaş açabiliyor muyuz? Ülke sonuçta. Recep Baltaş ve Technopat kadrosu gidip yıkalım.
iKayraOnur dedi: Bir yerde görmüştüm. Bir adam yasa açığı bulup B.... (Ülkenin adını unuttum) böyle bir ülkedeki arazisine ülke açıyordu. 7 vatandaşı falan vardı. Genişletmek için tıkla... Acaba savaş açabiliyor muyuz? Ülke sonuçta. Recep Baltaş ve Technopat kadrosu gidip yıkalım.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.490 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #18 Anca köy kurarsınız.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 24 Mayıs 2021 #19 Liberland var ona bakabilirsin. 2015 yılında kurulmuş.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.097 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #20 Forse dedi: Acaba savaş açabiliyor muyuz? Ülke sonuçta. Recep Baltaş ve Technopat kadrosu gidip yıkalım. Genişletmek için tıkla... Amerika'da arsa alıp savaş açalım. Recep Baltaş ulti atsa bizde saldırsak alırız herhalde.
Forse dedi: Acaba savaş açabiliyor muyuz? Ülke sonuçta. Recep Baltaş ve Technopat kadrosu gidip yıkalım. Genişletmek için tıkla... Amerika'da arsa alıp savaş açalım. Recep Baltaş ulti atsa bizde saldırsak alırız herhalde.