Arkadaşlar yeni bir Power alıyorum bilgisayarım onu almışken güzel bir sogutucu + yeni kasa alayım diyorum, ben kendim toparlar miyım? Sökme takma işlemleri cok bilgim yok ama ne diyorsunuz arkadaşlar?
PSU ve Anakart değişimleri kablolardan dolayı biraz karışık gibi gelebilir ama YouTubedan videolarla halledebilirsin bence, diğer ram, ekran kartı gibi şeylerin takımı kolay.
Tabii ki de toplayabilirsiniz. YouTube gibi platformlarda yayınlanan videoları izleyerek bilgisayar toplayabilirsiniz. Bence çok ta bir zorluğu yok, ama bu konuda acemi olan kişiler hangi parçayı nereye takacağını bilmeyebilir...
Çok karışık bir durum değil hocam, halledebilirsin. Kendimden biliyorum hiç tecrübem olmadan kasa ve PSU değişimi yapmıştım ve tek zorlandığım kısım kablolama olmuştu.
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB 120 mm (1700P) Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 750W RM White Series RM750 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Geriye kalıyor kasayı yerinden söküm bunları montajlamak becerebiliriz dime ve
Sıvı sogutma kutusundan her şey cikiyor mu ek bir şey almam lazımmı