Çözüldü Kendi bilgisayarımı GeForce NOW yapabilir miyim?

• Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.940
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, kendi bilgisayarımı GeForce NOW yapabilir miyim? Okulda boş derslerde bilgisayarıma bağlanıp oyun oynamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ek olarak ping değerlerim çok düşük, Speedtest'te 5ms alıyorum, telefondan da Vodafone 4.5 g ile bağlanacağım. Bu mümkün mü, söylerseniz sevinirim.

Not: Input lag olacağını ben de biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam Link adında bir program mevcut, PC'de ki Steam ile uygulamayı eşlemen gerekiyor. Ne kadar iyidir tartışılır ama en azından gerektiğinde PC'ye uzaktan bağlanıp normal de kullanabilirsin.
Arkadaşlar bunu internet kullanarak değil de LAN/WLAN yani aynı ağ üzerinden yapabileceğimiz bir program biliyor musunuz peki? Dizüstü bilgisayarım masaüstü kadar güçlü değil ama masaüstü bilgisayarım da dizüstü kadar taşınabilir değil. Masaüstü bilgisayarıma aynı ağ üzerinden yayın yaptırarak oyunu dizüstü bilgisayarımda oynama şansım var mı?

1-2 saatte bitebilir. Onun yerine mobil oyunlara yönelebilirsiniz :)

480p 30 FPS yaklaşık 2Mbps bitrate yer, yani saniyede yaklaşık 200-250 KB download eder, yaklaşık 1 dakikada 12MB yapar bu da, 100 dakikada yaklaşık 1,2 GB harcar, 3 ders + 1 teneffüse geliyor bu da, yani fazla yemez.

480p 30 FPS yaklaşık 2Mbps bitrate yer, yani saniyede yaklaşık 200-250 KB download eder, yaklaşık 1 dakikada 12MB yapar bu da, 100 dakikada yaklaşık 1,2 GB harcar, 3 ders + 1 teneffüse geliyor bu da, yani fazla yemez.
Maalesef, o kadar tutarlı olmuyor.

Artı -2 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı