Kendi bilgisayarımı GeForce NOW yapabilir miyim?

Steam Link üzerinden bilgisayarınıza erişilebilir haberiniz olsun. Geniş ekran modunu kapatıp oyunu pencereli ekran yapabilirler. Bence dual boot kullanarak özel dosyalarınızın olmadığı bir işletim sistemi üzerinden yapın Steam Link'i.

Hocam bu yolla abimin bilgisayarından kendime oyun çeksem ikimiz beraber oynayabilir miyiz.
Bu sistem sayesinde sadece abinin bilgisayarına uzaktan ulaşmış olursun. Ekstra yeni oyun lisansı vs. gelmez.

Hocam iki bilgisayar nasıl bağlanacak birbirine.

Hocam iki bilgisayar nasıl bağlanacak birbirine.
Yine moonlight client kullanılacak. Aslında olay şöyle, moonlight sadece nvidia kartlar için bir stream uygulaması sunshine ise bu sistemin her karta uygun hale gelmesini sağlayan üçüncü parti bir uygulama. Yani sunshine ile açtığınız serverlar yine moonlight protokolüne uygun ve moonlight clienti ile erişiliyor

Parsec in amacı kendi bilgisarından steam ederek kendine oyun partneri bulmanı sağlıyor. (eğer airgpu vs.) servis kullanmıyor isen amacı bu

Dediğinden bir cacık anlamadım ama eğer demek istediğin şey şu ise;

GeForce NOW'daki oynadığın oyunları kendi PC'inde ana menüsünde görmek istiyorsan öyle bir şey yok.
Öyle bir özellik var tam hatırlamıyorum ama oyun özelliklerine steam vs. seçme yerine masaüstü kısayol yap diye bir özellik bulunuyordu. Ordan seçerek kısayol ile hemen girebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…