suleym4nkaya Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 35 26 Eylül 2020 #21 gen2 dedi: Yani Vulkan geliştiricileri Vulkan'ı BSD'ye port etmedikçe bir BSD dağıtımında DXVK kullanamazsın. Yani çözümü olsa sunacağım da, yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bunu tartışarak yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
gen2 dedi: Yani Vulkan geliştiricileri Vulkan'ı BSD'ye port etmedikçe bir BSD dağıtımında DXVK kullanamazsın. Yani çözümü olsa sunacağım da, yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bunu tartışarak yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #22 cengover_ekin dedi: Öncelikle problemlerin tespitinin yapılması lazım. Sonrasında çözüma aşamasına gidilir. Ancak bu üslupla devam ederseniz yardım edecek kimse bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımıza şimdi baktım da daha çocukmuş meğersem, önceden baksaydım bu başlığa hiç yazmazdım.
cengover_ekin dedi: Öncelikle problemlerin tespitinin yapılması lazım. Sonrasında çözüma aşamasına gidilir. Ancak bu üslupla devam ederseniz yardım edecek kimse bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımıza şimdi baktım da daha çocukmuş meğersem, önceden baksaydım bu başlığa hiç yazmazdım.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 26 Eylül 2020 #23 illedelinux dedi: Arkadaşımıza şimdi baktım da daha çocukmuş meğersem, önceden baksaydım bu başlığa hiç yazmazdım. Genişletmek için tıkla... Orada gözüken yaş doğru olmayabilir. O yüzden bir şey diyemeyeceğim.
illedelinux dedi: Arkadaşımıza şimdi baktım da daha çocukmuş meğersem, önceden baksaydım bu başlığa hiç yazmazdım. Genişletmek için tıkla... Orada gözüken yaş doğru olmayabilir. O yüzden bir şey diyemeyeceğim.