deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #21 Bir Linux dağıtımını Türkçeleştirmem için ne yapmam gerekiyor? @illedelinux
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #22 deszzzu dedi: Bir Linux dağıtımını Türkçeleştirmem için ne yapmam gerekiyor? @illedelinux Genişletmek için tıkla... Geliştiriciye baş vuruyorsun, o seni yönlendiriyor.
deszzzu dedi: Bir Linux dağıtımını Türkçeleştirmem için ne yapmam gerekiyor? @illedelinux Genişletmek için tıkla... Geliştiriciye baş vuruyorsun, o seni yönlendiriyor.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #23 illedelinux dedi: Geliştiriciye baş vuruyorsun, o seni yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe desteği gelişmemiş veya olmayan bir dağıtım önerir misin?
illedelinux dedi: Geliştiriciye baş vuruyorsun, o seni yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe desteği gelişmemiş veya olmayan bir dağıtım önerir misin?
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #24 deszzzu dedi: Türkçe desteği gelişmemiş veya olmayan bir dağıtım önerir misin? Genişletmek için tıkla... Şimdilik aklıma gelenler Sabayon ve Nutyx Linux var, biraz zordur ama yaparsan bir hayli yararlı bir iş yapmış olursun.
deszzzu dedi: Türkçe desteği gelişmemiş veya olmayan bir dağıtım önerir misin? Genişletmek için tıkla... Şimdilik aklıma gelenler Sabayon ve Nutyx Linux var, biraz zordur ama yaparsan bir hayli yararlı bir iş yapmış olursun.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #25 illedelinux dedi: Şimdilik aklıma gelenler Sabayon ve Nutyx Linux var, biraz zordur ama yaparsan bir hayli yararlı bir iş yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. illedelinux dedi: Şimdilik aklıma gelenler Sabayon ve Nutyx Linux var, biraz zordur ama yaparsan bir hayli yararlı bir iş yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Sabayon dağıtımının logosunun anlamı nedir anlamını nasıl bulurum? Son düzenleme: 6 Aralık 2020
illedelinux dedi: Şimdilik aklıma gelenler Sabayon ve Nutyx Linux var, biraz zordur ama yaparsan bir hayli yararlı bir iş yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. illedelinux dedi: Şimdilik aklıma gelenler Sabayon ve Nutyx Linux var, biraz zordur ama yaparsan bir hayli yararlı bir iş yapmış olursun. Genişletmek için tıkla... Sabayon dağıtımının logosunun anlamı nedir anlamını nasıl bulurum?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #26 GNU or NOT dedi: Ben de Linux Mint, Xubuntu, Lubuntu gibi dağıtımların çeviri yardımında bulunmuştum hem kendinizi geliştiriyorsunuz hem de vaktinizi kaliteli işlerle geçiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Geliştiricleri ile forumları üzerinden mi iletişime geçiyorsunuz?
GNU or NOT dedi: Ben de Linux Mint, Xubuntu, Lubuntu gibi dağıtımların çeviri yardımında bulunmuştum hem kendinizi geliştiriyorsunuz hem de vaktinizi kaliteli işlerle geçiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Geliştiricleri ile forumları üzerinden mi iletişime geçiyorsunuz?
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #27 HABAR dedi: Geliştiricleri ile forumları üzerinden mi iletişime geçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben mail gönderdim bir dağıtımın yetkililerine. Kabul ederlerse ilk tecrübem olacak bir Linux dağıtımını Türkçeleştirme konusunda. Son düzenleme: 7 Aralık 2020
HABAR dedi: Geliştiricleri ile forumları üzerinden mi iletişime geçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben mail gönderdim bir dağıtımın yetkililerine. Kabul ederlerse ilk tecrübem olacak bir Linux dağıtımını Türkçeleştirme konusunda.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #28 deszzzu dedi: Sabayon dağıtımının logosunun anlamı nedir anlamını nasıl bulurum? Genişletmek için tıkla... Penguen ayağı.
deszzzu dedi: Sabayon dağıtımının logosunun anlamı nedir anlamını nasıl bulurum? Genişletmek için tıkla... Penguen ayağı.
deszzzu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #29 illedelinux dedi: Penguen ayağı. Eki Görüntüle 768058 Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
illedelinux dedi: Penguen ayağı. Eki Görüntüle 768058 Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #30 HABAR dedi: Geliştiricleri ile forumları üzerinden mi iletişime geçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ubuntu için bu adresten çeviri yapabilirsin. Ama önce giriş yapman gerek. Mesela Türkçe için daha çeviri yapılacak yerler var. Sürprizbozan: Çeviri Başka dağıtımları da buradan çevirebilirsin. Sürprizbozan: Diğer.
HABAR dedi: Geliştiricleri ile forumları üzerinden mi iletişime geçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ubuntu için bu adresten çeviri yapabilirsin. Ama önce giriş yapman gerek. Mesela Türkçe için daha çeviri yapılacak yerler var. Sürprizbozan: Çeviri Başka dağıtımları da buradan çevirebilirsin. Sürprizbozan: Diğer.