Kendi fiyat aralığında 970 Evo Plus'tan daha iyi SSD var mı?

Bütçe
1000-1500
Daha fazla  
Meslek
İngilizce Öğretmeni & Çevirmen
Anakart
B460-MK
Bu fiyat bandında 500GB M.2 SSD alacağım, bayağı araştırdım anladığım kadarıyla en iyisi bu. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum daha iyisi var mı yok mu?

En iyisi diyemem ama F/P olarak bu var.

Plus modelleri 2020 ve 2021'de kapanmalardan dolayı daha kötü yarı iletken silikon ile üretildi. Eskisinden de kötü bana göre.

Sözde plus modeller ilk modellerden daha etkili olacakken şu an yüzüne bile bakılmıyor. Kampanyayla daha ucuza bile bulabiliyorsunuz şu an. G2'sini de normal olanını da kullanıyorum. G2 almadan önce Plus'ı okuma yazma hızlarından dolayı almayı düşünmüştüm.

Dediğim gibi 1000TL'ye kadar çıkabilirim bundan daha iyisi varsa onu almak isterim.

Isınma sorunu olduğunu görmüştüm ama sorun çıkaracak kadar mı? Okuma yazma hızları çok iyi çünkü. Linkini attığınız modeli sadece ucuz olduğu için mi önerdiniz bir de, çünkü birkaç gün içerisinde sipariş vereceğim karar verip.

Teşekkürler öncelikle tecrübelerinizi paylaştığınız için. 1000-1300 TL bandında ne önerirsiniz?

Isınma sorunu falan yok 45 dereceyi geçtiğini görmedim.

Bence okuma yazma hızları normal ev kullanıcısı için ideal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…