Kioxia 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 2500MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 2500MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu fiyat bandında 500GB M.2 SSD alacağım, bayağı araştırdım anladığım kadarıyla en iyisi bu. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum daha iyisi var mı yok mu?
Samsung 970 Evo Plus MZ-V7S500BW 500 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Dostum fiyat bandım 1000-1300 diyosun hâlâ sana 500 GB olan aynı ürünün 1TB olanını atanlar var SSD'ler de sağlam olan bir markadır Samsung diger kaliteli markaların içinde bile Samsung'un parcalari bulunur. Eğer bana soracak olursan 500 GB bir 970 EVO Plus mükemmel bir SSD içinde hem dram var zaten bu sasilicsk bir durum da değil Samsung için yazma okuma hızları da gayet güzel sıcaklık konusunda endişen olmasın o sicakliklar normal istersen soğutucu alirsin bir tane olur biter bu fiyata daha iyisini bulmak çok zor zaten şu an DS fiyatı bayağı indirimde normal fiyatı 1400-1600 arası bana kalırsa alabilirsin rahatlıkla alanlar da gayet memnun.