3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 16 Mart 2021 #31 Şu piyasa bir düzelsin EP-1 sistemle karşınıza çıkacağım
mertr06 Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 533 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 16 Mart 2021 #32 Site çok güzel olmuş umarım başarılı yerlere gelirsiniz.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 16 Mart 2021 #33 mertr06 dedi: Site çok güzel olmuş umarım başarılı yerlere gelirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim .
mertr06 dedi: Site çok güzel olmuş umarım başarılı yerlere gelirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim .
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Mart 2021 #34 Şu an sistem toplamak zor. Stoklar düzelince yardım ederim ben de.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.739 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #35 Hd6850 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir markanın distribütörü olma düşünceniz var mı?
Hd6850 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir markanın distribütörü olma düşünceniz var mı?
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #36 Yine mesaj sayısına takıldık, 500 olur olmaz oluşturacağım. Şimdiden elinize sağlık. Edit: İleride site büyür de 10 kişi sınırı artar umarım.
Yine mesaj sayısına takıldık, 500 olur olmaz oluşturacağım. Şimdiden elinize sağlık. Edit: İleride site büyür de 10 kişi sınırı artar umarım.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 16 Mart 2021 #37 BerkayZ87 dedi: Herhangi bir markanın distribütörü olma düşünceniz var mı? Genişletmek için tıkla... Öncelikle elimde çok büyük bir sermaye yok bu işe bayağı risk alarak giriyorum bundan dolayı öncelikle piyasadan en ucuz fiyattan toplayacağım. Shum dedi: Yine mesaj sayısına takıldık, 500 olur olmaz oluşturacağım. Şimdiden elinize sağlık. Edit: İleride site büyür de 10 kişi sınırı artar umarım. Genişletmek için tıkla... Troll kişiler gelmesin diye söyledim sizin yeriniz ayrı oluşturabilirsiniz .
BerkayZ87 dedi: Herhangi bir markanın distribütörü olma düşünceniz var mı? Genişletmek için tıkla... Öncelikle elimde çok büyük bir sermaye yok bu işe bayağı risk alarak giriyorum bundan dolayı öncelikle piyasadan en ucuz fiyattan toplayacağım. Shum dedi: Yine mesaj sayısına takıldık, 500 olur olmaz oluşturacağım. Şimdiden elinize sağlık. Edit: İleride site büyür de 10 kişi sınırı artar umarım. Genişletmek için tıkla... Troll kişiler gelmesin diye söyledim sizin yeriniz ayrı oluşturabilirsiniz .
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Mart 2021 #38 Hd6850 dedi: Öncelikle elimde çok büyük bir sermaye yok bu işe bayağı risk alarak giriyorum bundan dolayı öncelikle piyasadan en ucuz fiyattan toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Küçük çaplı bir iş mi yapacaksınız? Ne yapacağınızı tam olarak anlayamadım.
Hd6850 dedi: Öncelikle elimde çok büyük bir sermaye yok bu işe bayağı risk alarak giriyorum bundan dolayı öncelikle piyasadan en ucuz fiyattan toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Küçük çaplı bir iş mi yapacaksınız? Ne yapacağınızı tam olarak anlayamadım.
BenGürkan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Astroworld 16 Mart 2021 #39 Aman indirim yapacağım falan demeyin. Bazı insanlar sonra fırsat bilip daha çok indirim yap diye başınıza kakar bu durumu.
Aman indirim yapacağım falan demeyin. Bazı insanlar sonra fırsat bilip daha çok indirim yap diye başınıza kakar bu durumu.
Shum Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Yas Marina Circuit Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #40 Hd6850 dedi: Öncelikle elimde çok büyük bir sermaye yok bu işe bayağı risk alarak giriyorum bundan dolayı öncelikle piyasadan en ucuz fiyattan toplayacağım. Troll kişiler gelmesin diye söyledim sizin yeriniz ayrı oluşturabilirsiniz . Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdışından ürün koyabiliyor muyuz? Ona göre bir iki tane farklı konfigürasyon yapmayı düşünüyorum.
Hd6850 dedi: Öncelikle elimde çok büyük bir sermaye yok bu işe bayağı risk alarak giriyorum bundan dolayı öncelikle piyasadan en ucuz fiyattan toplayacağım. Troll kişiler gelmesin diye söyledim sizin yeriniz ayrı oluşturabilirsiniz . Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdışından ürün koyabiliyor muyuz? Ona göre bir iki tane farklı konfigürasyon yapmayı düşünüyorum.