Hocam anlamanız için önceden açıklayayım ben 14 yaşındayım bu yüzden kendime şahıs şirketi açamam fakat dedemin üzerine açabilirim ve halihazırda sermayem 5.000 6.000TL gibi küçük bir miktar.Bu yüzden ilk satışlarımı stoksuz bir şekilde internetteki en ucuz fiyat üzerinden hesaplayarak yapacağım.Böyle böyle işlerimi büyüterek artık stoklu yapmaya başlıyacağım tabii stoklu olana kadar reklam vereceğim.İşte planım bundan ibaret.
Hocam anlamanız için önceden açıklayayım ben 14 yaşındayım bu yüzden kendime şahıs şirketi açamam fakat dedemin üzerine açabilirim ve halihazırda sermayem 5.000 6.000TL gibi küçük bir miktar bu yüzden ilk satışlarımı stoksuz bir şekilde internetteki en ucuz fiyat üzerinden hesaplayarak yapacağım böyle böyle işlerimi büyüterek artık stoklu yapmaya başlıyacağım tabii stoklu olana kadar reklam vereceğim işte planım bundan ibaret.
Hocam anlamanız için önceden açıklayayım ben 14 yaşındayım bu yüzden kendime şahıs şirketi açamam fakat dedemin üzerine açabilirim ve halihazırda sermayem 5.000 6.000TL gibi küçük bir miktar.Bu yüzden ilk satışlarımı stoksuz bir şekilde internetteki en ucuz fiyat üzerinden hesaplayarak yapacağım.Böyle böyle işlerimi büyüterek artık stoklu yapmaya başlıyacağım tabii stoklu olana kadar reklam vereceğim.İşte planım bundan ibaret.
Hocam haklısınız birkaç kişi dışında bu kesimin çok olmayacağını düşünüyorum zaten kar edemeyeceğim kadar indirim yapmam.
Hocam mevcut stok durumlarında "özel" denilebilecek bir sistem oluşturamadım. En fazla herkesin bir konu açıp öğrenebileceği PC'ler toplanıyor. Eğer stok sorunu çözülürse seve seve yardımcı olacağım.
Hocam mevcut stok durumlarında "özel" denilebilecek bir sistem oluşturamadım. En fazla herkesin bir konu açıp öğrenebileceği PC'ler toplanıyor. Eğer stok sorunu çözülürse seve seve yardımcı olacağım.
Önceden her bütçeye sistem önerileri diye bir konu açmıştım. Fakat üst üste yazı yazmanın beni yorması ve her şeyin karman çorman olması nedeniyle artık 1-2 günde bir tek bir bütçeye göre sistem önerileri yapacağım. Bugün daha fazla gördüğüm için...