Kasa: Rampage Racer Bilgisayar Kasası
İşlemci: Intel Core i3-9100F 3.6 GHz İşlemci
RAM: Kingston ValueRAM (KVR24N17S8/8) 8 GB 2400 MHz DDR4 Ram
Ekran kartı: Afox Radeon RX 550 4GB (AFRX550-4096D5H2) Ekran Kartı
Anakart: Asboard H110 LGA 1151 Soket Anakart
PSU: Zalman ZM700-LXII 700W Power Supply (PSU)
Fan: Arctic Freezer 34 eSports (AR-ACFRE00060A) Kasa Fanı
Sistemin fiyatı 4000 TL.
İsterseniz sistemde uyumsuz parçaları değiştirebilirsiniz.
9000 TL oyun için sistem önerisi
Önceden her bütçeye sistem önerileri diye bir konu açmıştım. Fakat üst üste yazı yazmanın beni yorması ve her şeyin karman çorman olması nedeniyle artık 1-2 günde bir tek bir bütçeye göre sistem önerileri yapacağım. Bugün daha fazla gördüğüm için...www.technopat.net
Hocam bunu siz yapsanız olur mu ?Hocam ekran kartı,kasa ve RAM değiştirilerse güzel olur ve bazı parçalardan kısılabilir.
Hocam bunu siz yapsanız olur mu?
Tabii ki de. Şu an ucuz sistemi topluyorum, onu topladıktan sonra bunu da düzeltirim.
1880 TL tuttu en ucuz sistem bu galiba
Rampage Frosty-R CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage Frosty-R CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Amd Athlon 3000g 3.5ghz 5mb Am4 -tray/fansız Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Athlon 3000g 3.5ghz 5mb Am4 -tray/fansız arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com ADATA XPG GAMMINX D30 8GBX1 3200MHZ Single DDR4 Gaming Pc Ram
ADATA XPG GAMMINX D30 8GBX1 3200MHZ Single DDR4 Gaming Pc Ram fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr Aerocool 500W VX Plus Serisi Güç Kaynağı
Aerocool 500W VX Plus Serisi Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Evet hocam onun topladığı sistem garanti sitede.
B-benimki değil mi yani? Üzüldüm.