Kendi hesabımdan kendime hack maili geldi

2. Aşama'yı yaptınız mı?

Telefon olarak iphone kullanıyorum bilgisayarımıda fabrika ayarlarına geri döndürdüm ve döndürtükten sonra hiç giriş yapmadım outlook hesabıma

2. Aşama'yı yaptınız mı?
Telefon olarak iphone kullanıyorum bilgisayarımıda fabrika ayarlarına geri döndürdüm ve döndürtükten sonra hiç giriş yapmadım outlook hesabıma

Formatlamanızı öneririm. Fabrika ayarlarına döndürmek işletim sistemini silmez.

Şuanda hesabıma erişimim gitti şifre girin hatası alıyorum. web browser üzerinden giriş yaprsam 30 gün sonra kapatma işlemi iptal olacak ne yapmam lazım delirecem

Kapatmayı iptal edin. Zaten hesaba erişimi olan başka biri varsa o iptal edecektir.

Kapatmayı iptal edin. Zaten hesaba erişimi olan başka biri varsa o iptal edecektir.
İptal ettim farklı bir pc den kendi mobil ağımın interneti bağlanarak hesaba girdim. Microsoft hesabındayım şuan güvenlik kısmına girdim bağlı cihaz yok giriş geçmişine bakıyorum giriş yok 4-5 saattir iki faktörlü açık şifreyi yine değiştim. Biraz sakin gibiydi kurallar kısmında kural yoktu şimdi yine kural eklendi kendiliğinden

Gelişmeleri fotoğraf olarak bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…