Furkann368
Centipat
Daha fazla
Hocam siz yazınca hatırladım, bir kaç yıl önce takipçi falan satıyordum. Yüksek ihtimal takipçileri gönderdiğim siteden dolayı oldu.2018 yılında beğeni hilesi,takip hilesi kullanıyordum bende de aynısı oluyordu şifreyi değiştirince çözülmüştü.
Bunun haricinde uygulama bağlı olabilir mi hesabınıza? İnstagram ayarlarında bi yerde olacaktı tam hatırlamıyorum ama kontrol ederseniz bulabilirsiniz onu kaldırmayı deneyin bağlı ise.
Yukarıda ki yazdıklarımın haricinde böyle bir şeyin olması imkansıza yakın çünkü.
Siteleri gözden geçirip hesaplarınızı o siteden kaldırırsanız sorununuz çözülür bir de dediğim gibi instagram ayarlarından bağlı olan şeylere bakabilirsiniz son olarakta iki adımlı doğrulama açarsanız ve şifreyi yeniden değiştirirseniz sağlıklı olacaktır.Hocam siz yazınca hatırladım, bir kaç yıl önce takipçi falan satıyordum. Yüksek ihtimal takipçileri gönderdiğim siteden dolayı oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.