Enes.turans1 Centipat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 65 28 Aralık 2020 #1 Fotoğrafta gördüğünüz gibi ses düzey karıştırıcısını açıyorum, ben arttırıyorum ama bilgisayar kendi kendine sesi kısıyor. Bunun sorunu ne olabilir? Canımı sıkmaya başladı artık. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2020-12-28 140339.png 7,6 KB · Görüntüleme: 80
Fotoğrafta gördüğünüz gibi ses düzey karıştırıcısını açıyorum, ben arttırıyorum ama bilgisayar kendi kendine sesi kısıyor. Bunun sorunu ne olabilir? Canımı sıkmaya başladı artık.
scorpiongibiyim Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 121 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 28 Aralık 2020 #2 Klavye veya kulaklıktan farkında olmadan yapıyor olabilir misin? Veya bu tuşlarda olan bir bozukluk olabilir. İlk aklıma bunlar geliyor. Artı 0 Eksi
Klavye veya kulaklıktan farkında olmadan yapıyor olabilir misin? Veya bu tuşlarda olan bir bozukluk olabilir. İlk aklıma bunlar geliyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 28 Aralık 2020 #3 Oyuna girdiğiniz zaman falan mı oluyor? Artı 0 Eksi
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 28 Aralık 2020 #4 Klavye tuşlarında takılma olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Enes.turans1 Centipat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 65 28 Aralık 2020 #5 scorpiongibiyim dedi: Klavye veya kulaklıktan farkında olmadan yapıyor olabilir misin? Veya bu tuşlarda olan bir bozukluk olabilir. İlk aklıma bunlar geliyor. Genişletmek için tıkla... Yok sesler tamamen kısılmıyor bayağı azalıyor. Ses tamamen gitmiyor yani. SOKAK_SANATI dedi: Klavye tuşlarında takılma olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok kendi kendine kısıyor PC. Ellie Williams dedi: Oyuna girdiğiniz zaman falan mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Her zaman. Artı 0 Eksi
scorpiongibiyim dedi: Klavye veya kulaklıktan farkında olmadan yapıyor olabilir misin? Veya bu tuşlarda olan bir bozukluk olabilir. İlk aklıma bunlar geliyor. Genişletmek için tıkla... Yok sesler tamamen kısılmıyor bayağı azalıyor. Ses tamamen gitmiyor yani. SOKAK_SANATI dedi: Klavye tuşlarında takılma olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok kendi kendine kısıyor PC. Ellie Williams dedi: Oyuna girdiğiniz zaman falan mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Her zaman.