Kendi kitabımı kendim mi almalıyım?

Makaleler
49
Merhaba,

Bankada 1800-2000 TL arasında param var. Fotokopi çektirecek olursam; en ucuzu 35 TL'den başlıyor. Genelleme yaptıracak olursam kitap başı 50 TL ediyor.

Bir yaprakta arkalı önlü yapıyorlar. Ama benim gittiğim yer daha ucuz(du). Önüne 2 arkasına 2 sayfa sığdırıyordu. Her yaprakta 2 tane sayfa olacak yerine 4 tane yapıyorduk. Küçüktü ama işe yarıyordu. Bu paragrafta demek istediğim 4'lü çıkarsam bile 50 TL oluyor.

Her neyse; dedem bana kitap alacaktı. Vazgeçmiş gibi görünüyor. Türkçe, matematik, fizik, kimya ve biyoloji derslerinden soru bankası lazım. En az 350-400 TL tutacak. Bu sadece 1-2 tane kitap çıkartmayla olmayacak. İllaki yeni kaynak almak zorundayım. Çalıştığım paradan harcıyorum. O da eninde sonunda bitecek. Bu kendi paramı test kitaplarına mı vereyim? Biz etütte 5 kişiyiz. Herkes 2 top (500'lük) kağıt alacak. Hangisi daha iyi olur?

1-2 yıl YKS'ye girme şansım var. İş bulacak mıyım hiç bilmiyorum... Ne yapacağım ben?

Dedem alsa alsa TYT kitaplarımı bir kereliğine alır. Gerisi ne olacak?

Son düzenleme:
1800 liraya bence çok güzel kitaplar çekersin, letgo ve dolapta sıfır ve aşırı ucuza kitaplar bulunuyor, göz gezdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…