Herkese selam, konunun doğru yerde olduğu hakkında hala şüphem var, yanlış yerde açmış isem özür dilerim.
Herkese merhaba, 5 seneye yakın aile işimiz olan beyaz eşya teknik servisinde çalıştım ve hala çalışmaya devam ediyorum. Son zamanlarda duyulmaya yeni yeni başlayan nem alma cihazları hakkında 3 seneye yakındır uğraşmaktayım. Tamirleri, problemleri gibi gibi, en ince ayrıntısına kadar yalayıp yutmuş birisiyim. İşlerimi al - sat veya bu cihazlarının servisliğini yapmaktan ziyade daha da ilerisi olan üretime geçmeyi düşünüyorum ve uzun zamandır bu hedefim için kafa yoruyorum. Sanayi tipi dediğimiz ev tipi olan cihazların 3-4 katı büyüklükteki cihazların üretimini bugün itibari ile gerçekleştirdim. Teknik anlamda hiçbir eksikliğim yok fakat eksik kaldığım noktaları size danışarak bilgi sahibi olmak istedim.
Eklediğim resimlere dikkat ederseniz birkaç model göreceksiniz. Bu modelleri yurt dışında aynıları birbirleriyle alakasız farklı markalar kendi ismini basıp satışa sunmuş. Birinci sorum bu, bu nasıl oluyor?
Kendi vergi sicil numaram, kendi ismim bulunuyor. Ben bu şekilde nasıl markamı basabilirim?
Kendim bir proje kurdum, dış görünüş iç aksamları gibi gibi, peki bu dış kasa üretimini nasıl yapabilirim?