tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1.111 Wade dedi: İsteyen 1 kişiye oyunu hediye edicem İlk önce isteyene atarım bana steam linkini de atsın. Müsait olduğumda atarım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gündür bekliyorum cezanın bitmesini kimse almadı şaşırdım. Ben istiyorum. Steam Community :: tahamert steamcommunity.com
Wade dedi: İsteyen 1 kişiye oyunu hediye edicem İlk önce isteyene atarım bana steam linkini de atsın. Müsait olduğumda atarım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gündür bekliyorum cezanın bitmesini kimse almadı şaşırdım. Ben istiyorum. Steam Community :: tahamert steamcommunity.com
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.539 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2021 #1.112 yigidyum dedi: @Turgineer Genişletmek için tıkla... Kaçırdım mı? Steam Community :: Turgineer Hello from Republic of Turkey🇹🇷, I am a Turk trying to be a good 3D Animator. I love VALVe. ːsentryː Youtube Reddit Twitter Instagram Facebook steamcommunity.com
yigidyum dedi: @Turgineer Genişletmek için tıkla... Kaçırdım mı? Steam Community :: Turgineer Hello from Republic of Turkey🇹🇷, I am a Turk trying to be a good 3D Animator. I love VALVe. ːsentryː Youtube Reddit Twitter Instagram Facebook steamcommunity.com
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 8 Mayıs 2021 #1.113 tahamert123 dedi: Hocam 2 gündür bekliyorum cezanın bitmesini kimse almadı şaşırdım. Ben istiyorum. Steam Community :: tahamert steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Kaçırdım mı? Steam Community :: Turgineer Hello from Republic of Turkey🇹🇷, I am a Turk trying to be a good 3D Animator. I love VALVe. ːsentryː Youtube Reddit Twitter Instagram Facebook steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... İkinize de istek attım. Bu arada bir güncelleme gelecek, can toplama, Shift ile hızlanma vs. Oyun kökten değişiyor yani
tahamert123 dedi: Hocam 2 gündür bekliyorum cezanın bitmesini kimse almadı şaşırdım. Ben istiyorum. Steam Community :: tahamert steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Kaçırdım mı? Steam Community :: Turgineer Hello from Republic of Turkey🇹🇷, I am a Turk trying to be a good 3D Animator. I love VALVe. ːsentryː Youtube Reddit Twitter Instagram Facebook steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... İkinize de istek attım. Bu arada bir güncelleme gelecek, can toplama, Shift ile hızlanma vs. Oyun kökten değişiyor yani
Wade Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1.114 tahamert123 dedi: Hocam 2 gündür bekliyorum cezanın bitmesini kimse almadı şaşırdım. Ben istiyorum. Steam Community :: tahamert steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... İstek attım hocam.Kabul edin atayım oyunu.
tahamert123 dedi: Hocam 2 gündür bekliyorum cezanın bitmesini kimse almadı şaşırdım. Ben istiyorum. Steam Community :: tahamert steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... İstek attım hocam.Kabul edin atayım oyunu.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1.115 Wade dedi: İstek attım hocam.Kabul edin atayım oyunu. Genişletmek için tıkla... Kabul etim hocam.
Wade Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1.116 tahamert123 dedi: Kabul etim hocam. Genişletmek için tıkla... Attım hocam iyi eğlenceler.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1.117 Wade dedi: İstek attım hocam.Kabul edin atayım oyunu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. @yigidyum Hocam @Wade arkadaşımız sağ olsun oyunu aldım en yakın zamanda deneyeceğim.
Wade dedi: İstek attım hocam.Kabul edin atayım oyunu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. @yigidyum Hocam @Wade arkadaşımız sağ olsun oyunu aldım en yakın zamanda deneyeceğim.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 8 Mayıs 2021 #1.118 tahamert123 dedi: Çok teşekkür ederim hocam. Eki Görüntüle 1013742 @yigidyum Hocam @Wade arkadaşımız sağ olsun oyunu aldım en yakın zamanda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Çok çok sevindim dostum. Hepiniz sağ olun, var olun
tahamert123 dedi: Çok teşekkür ederim hocam. Eki Görüntüle 1013742 @yigidyum Hocam @Wade arkadaşımız sağ olsun oyunu aldım en yakın zamanda deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Çok çok sevindim dostum. Hepiniz sağ olun, var olun
KurwaMac Decapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1.119 Oyununuzu satin aldim sanirim yurt disi icin 1 dolar yapmissiniz yakin zamanda deneyimleyip yorum ekleyecegim steam icin, cabanizi takdir ediyorum ve basarilarinizin devamini diliyorum.
Oyununuzu satin aldim sanirim yurt disi icin 1 dolar yapmissiniz yakin zamanda deneyimleyip yorum ekleyecegim steam icin, cabanizi takdir ediyorum ve basarilarinizin devamini diliyorum.
Türkistan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2021 #1.120 Sign In s.team Destek amaçlı alıyorum hemen oyunu. İsteyen 5 arkadaşımıza da benden hediye.