Kendi oyunum "Rounded" artık Steam'de!

Hesapta para yok hocam ileride deneyimleyeceğim inşallah.
Hocam Steam kullanıcı adınızı verirseniz size alabilirim.
Dostun 5-6 lira civarında çok başarılı oyunlar var. Bu oyunun o kadar edeceğini düşünmedim açıkçası
Hocam oyun aşırı ucuz, tamam belki iyi oyunlar var fakat hepsi değil. Oyununuz çıtır çerez bir oyun gibi geliyor. İndirim yapmışsınız ayrıca, insanları düşünüyorsunuz ama geleceğe yaptığınız yatırım/verdiğiniz emek bu kadar ucuz olmamalı.

Tabii ki de bunun kararını siz veriyorsunuz, ben sadece öneri verdim. Eğer oyunun üzerine para koymaktan çekiniyorsanız ve de bana sorarsanız 5 TL gibi bir şey kimseye fazla gelmez.

Şimdi şöyle, Sosyal için konuşursak evet fazla değil. Çünkü destek vermek için alıyorsunuz. Fakat diğer insanlar normal olarak destek vermek değil de gerçekten “oynamak” için alacağından, 5 TL bandı fazla gelebilir.

Oyunumu denedin mi sen dostum hiç?

Ne yazık ki hayır, şu an inme safhasında fakat anlatımınızdan yola çıkıyorum.

Hocam ismim kronos sarı saçlı bir anime kızı resmi var pp de çok teşekkür ederim.

Hocam ismim kronos zarı saçlı bir anime kızı resmi var pp de çok teşekkür ederim.

İsim hepsi büyük harf ile.

İmkanım var çekilişe katılmıyorum. Alıp deneyeceğim şimdi. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…