Kendi oyunum "Rounded" artık Steam'de!

Sizi bu konudan hatırladım, 3 yıl geçmiş...

Ben de satın aldım, başarılarınızın devamını dilerim!

Nerden nereye... Steam cüzdan kodu hediye ederken, Steam'den kendi oyunumu hediye edebileceğim hiç aklıma gelmezdi...

Tebrikler hocam. Oyunu satın aldım, ilk fırsatta deneyeceğim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Ellerinize sağlık. Hala devam ediyorsa ve şartları karşılıyorsam katılıyorum.(sanırım çekiliş bitmiş. En kısa zamanda alacağım hocam. )

@yigidyum hocam oyunu satın almaya karar verdim. Acaba i3-2120 ile oynayabilir miyim?

@yigidyum hocam oyunu satın almaya karar verdim. Acaba i3-2120 ile oynayabilir miyim?
Tabi ki. Sıkıntı çıkarmayacaktır.
Aynen zaten sorum olunca genelde oradan soruyorum. Size önerim başka forumlarda da bunun gibi konu açmanız. Belki yabancı forum belki de herhangi bir Türk forumunda.
Belki olabilir, fakat o zamanda reklam yapmaya kayıt olmuşum gibi gözükür ve linç yiyebilirim
Ellerinize sağlık. Hala devam ediyorsa ve şartları karşılıyorsam katılıyorum.(sanırım çekiliş bitmiş. En kısa zamanda alacağım hocam. )
Hayır, daha bu gün başladı. Yazıyorum dostum adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…