Kendi oyunum "Rounded" artık Steam'de!

2 kişi daha istiyorum arkadaşlar, mesajlarda kaçırdıklarım var mı göremedim. Bu şekilde uygun bir şey mi yapıyorum onuda bilmiyorum gizli yapmak gerekirdi ama yatacağım çok şansım yok buna

Benim ismimi çekilişe eklediyseniz çıkarabilirsiniz, @Zgrrs hediye etti oyunu.

2 kişi daha istiyorum arkadaşlar, mesajlarda kaçırdıklarım var mı göremedim. Bu şekilde uygun bir şey mi yapıyorum onuda bilmiyorum gizli yapmak gerekirdi ama yatacağım çok şansım yok buna
Dostum düşünmen yeter. Gizli olmasa da olur. Bu bir bağış değil, destek sonuçta

Aynen öyle o yüzden çekinen arkadaşlar varsa öyle bir şeye gerek yok. 2 kişi daha bekliyorum. İstiyorum deyip steam arkadaş kodunuzu verin.

Hocam bana atabilir misiniz? Cüzdanda 0,89 var.
Kodum: 905136787

Tebrikler. Vatana millete foruma hayırlı olsun umarım çok daha büyük destekler alır ve daha büyük başarılara imza atarsın. Katiliyorum.

Hocam zgrss isimli arkadaşın yardımı bittikten sonra isteyenleri bana yönlendirebilirsiniz uyandığımda alırım ufaktan kaçıyorum iyi geceler hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…