Kendi oyunum "Rounded" artık Steam'de!

Başarılarınızın devamını diliyor ve katılıyorum. Kazananları etiketler misiniz?
Etiketleyeceğim.
Birşeyleri gerçekten başarmanın hissini asla tadamadım. Sizin gibi insanları görünce imreniyorum. Umarım bu küçük adım büyük şeylerin başlangıcı olur. Katılıyorum.
Çok teşekkür ederim. Bu da şimdilik hayattaki tek başarım sanırım. Umarım daha iyilerini de yaparım. Umarım siz de hayal ettiğiniz bir şeyleri başarırsınız
Çok teşekkür ederim dostum
Küçük adım değil bana ilaç gibi geldi oyun. Özellikle ramazandayız zaman akıp gidiyor umarım bitmez hemen.
Böyle düşünen biri olması çok mutlu etti beni. Sıkıntı yapma dostum, yeni bölümler gelecek

Hocam oyunu aldım, indirdim, oynadım. Eksiklikler ve tavsiyelerim var. Ama oyunu beğendim.

Oyundaki tek sıkıntı oyun çok yavaş. Temposu biraz hızlandırılsa ya da oyuna 2X - 3X gibi hız gelse iyi olabilir. Yani isteyen kişi 2X hızında oynayarak bitirebilsin.

Bir de sorum var. İleride gelen bölümlerde duvara çarpınca kalp gitmesi, azalan kalbimizi çoğaltmak için yerden kalp alabilme gelecek mi? Yani mesela yanlış bir yola saptım. Orada bir kalp olsun canımıza eklensin. Böyle bir şey var mı?

Güzel fikir. Not alıyorum. Şu an proje önümde açık, safe zone vs. ekliyorum oyuna. Version 2 güncellemesine bambaşka bir oyun olacak

Tebrikler hocam. Katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…