YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #51 yigidyum dedi: Oyunun grafikleri sağlam birazcık. Bir de optimizasyonda sıkıntı çıkmaması açısından şimdilik böyle. İleride düşürürüm muhtemelen Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar düşürürsünüz ?
yigidyum dedi: Oyunun grafikleri sağlam birazcık. Bir de optimizasyonda sıkıntı çıkmaması açısından şimdilik böyle. İleride düşürürüm muhtemelen Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar düşürürsünüz ?
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 26 Nisan 2021 #52 muleka40 dedi: Oyun yüklensin oyunu öven bir inceleme yazayım . (doğaçlama olacak profesyonel beklemeyin.) Genişletmek için tıkla... Olur dostum, nasıl istersen. İçinden geçen her şeyi yazabilirsin. Fischerk dedi: Hocam oyunu Steam'e para yatırınca almayı düşünüyorum. Discord'da 5 arkadaşıma hediye edebilirim hocam isterseniz para yatırınca Genişletmek için tıkla... Çok hoş bir destek olur gerçekten Eren AK dedi: Çorbada payımız olsun akşam falan alırım. Zaman geçirmelik bir oyuna benziyor. Kaç saatte bitiyor oyun? Genişletmek için tıkla... Minimum 5 saat civarı sürüyor. Eh, oyunu hiç oynamadığınızı varsayarsak... Uzuyor süre Biraz da size kalmış yani. Yeni bölümler gelecek zaten. YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Hocam ne kadar düşürürsünüz ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat çok da düşüremem sanırım dostum
muleka40 dedi: Oyun yüklensin oyunu öven bir inceleme yazayım . (doğaçlama olacak profesyonel beklemeyin.) Genişletmek için tıkla... Olur dostum, nasıl istersen. İçinden geçen her şeyi yazabilirsin. Fischerk dedi: Hocam oyunu Steam'e para yatırınca almayı düşünüyorum. Discord'da 5 arkadaşıma hediye edebilirim hocam isterseniz para yatırınca Genişletmek için tıkla... Çok hoş bir destek olur gerçekten Eren AK dedi: Çorbada payımız olsun akşam falan alırım. Zaman geçirmelik bir oyuna benziyor. Kaç saatte bitiyor oyun? Genişletmek için tıkla... Minimum 5 saat civarı sürüyor. Eh, oyunu hiç oynamadığınızı varsayarsak... Uzuyor süre Biraz da size kalmış yani. Yeni bölümler gelecek zaten. YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Hocam ne kadar düşürürsünüz ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat çok da düşüremem sanırım dostum
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 26 Nisan 2021 #53 Katılıyorum.
HolxY LaBraus Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2021 #54 Hocam başarılar umarım ilerde çok daha büyük işlere imza atarsınız. Çekilişten çıkarsa mutlaka deneyeceğim.
Hocam başarılar umarım ilerde çok daha büyük işlere imza atarsınız. Çekilişten çıkarsa mutlaka deneyeceğim.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 26 Nisan 2021 #55 Katılıyorum.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 26 Nisan 2021 #56 yigidyum dedi: Minimum 5 saat civarı sürüyor. Eh, oyunu hiç oynamadığınızı varsayarsak... Uzuyor süre Biraz da size kalmış yani. Yeni bölümler gelecek zaten. Genişletmek için tıkla... Güncelleme olarak mı gelecek yoksa devam sürümü olarak versiyon mu çıkacak?
yigidyum dedi: Minimum 5 saat civarı sürüyor. Eh, oyunu hiç oynamadığınızı varsayarsak... Uzuyor süre Biraz da size kalmış yani. Yeni bölümler gelecek zaten. Genişletmek için tıkla... Güncelleme olarak mı gelecek yoksa devam sürümü olarak versiyon mu çıkacak?
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 26 Nisan 2021 #57 Hayırlı olsun hocam, başarılarının devamı dilerim.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 26 Nisan 2021 #58 Eren AK dedi: Güncelleme olarak mı gelecek yoksa devam sürümü olarak versiyon mu çıkacak? Genişletmek için tıkla... Güncelleme olarak gelecek. Devam oyunu şu an kafamda yok. Başka projelere yoğunlaşmak istiyorum. Daha büyük projeler
Eren AK dedi: Güncelleme olarak mı gelecek yoksa devam sürümü olarak versiyon mu çıkacak? Genişletmek için tıkla... Güncelleme olarak gelecek. Devam oyunu şu an kafamda yok. Başka projelere yoğunlaşmak istiyorum. Daha büyük projeler
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #59 Hocam HowLongToBeat sayfası açacak mısınız? Açıkçası açmanızı isterim. Oyunu alıp oynayan bitiren arkadaşlar istatistiklerini orada paylaşıp yabancı kişilerin de ilgisini bu şekilde çekebilir. HowLongToBeat.com | Game Lengths, Backlogs and more! How long are your favorite video games? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends! howlongtobeat.com
Hocam HowLongToBeat sayfası açacak mısınız? Açıkçası açmanızı isterim. Oyunu alıp oynayan bitiren arkadaşlar istatistiklerini orada paylaşıp yabancı kişilerin de ilgisini bu şekilde çekebilir. HowLongToBeat.com | Game Lengths, Backlogs and more! How long are your favorite video games? HowLongToBeat has the answer. Create a backlog, submit your game times and compete with your friends! howlongtobeat.com
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.043 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 26 Nisan 2021 #60 Katılıyorum. Ama hocam Sistem Gereksinimleri biraz yüksek olmuş