chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 28 Nisan 2021 #821 Bu arada oyuna girip bir bakayım dedim açıkcası fiyatı çok ucuz bence hiç yoksa 4TL-5TL olmalıydı böyle emeğiniz karşılığını alabilmek için.
Bu arada oyuna girip bir bakayım dedim açıkcası fiyatı çok ucuz bence hiç yoksa 4TL-5TL olmalıydı böyle emeğiniz karşılığını alabilmek için.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.834 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Nisan 2021 #822 EFSOTR dedi: Daha yeni açmayı düşünüyorum oyun ile ilgili olacak Genişletmek için tıkla... Olur dostum, hiç sıkıntı değil PenaX57 dedi: Arkadaşıma hediye aldım. Edit: Şimdi de kendime aldım. 1 kuruş eksikti. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim! chaoo dedi: Bu arada oyuna girip bir bakayım dedim açıkcası fiyatı çok ucuz bence hiç yoksa 4TL-5TL olmalıydı böyle emeğiniz karşılığını alabilmek için. Genişletmek için tıkla... Daha önce de söylemiştim, o fiyat bandında çok daha sağlam oyunlar var dostum bence. Hani insanlar bu oyunu almak yerine onlara yönelebilir
EFSOTR dedi: Daha yeni açmayı düşünüyorum oyun ile ilgili olacak Genişletmek için tıkla... Olur dostum, hiç sıkıntı değil PenaX57 dedi: Arkadaşıma hediye aldım. Edit: Şimdi de kendime aldım. 1 kuruş eksikti. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim! chaoo dedi: Bu arada oyuna girip bir bakayım dedim açıkcası fiyatı çok ucuz bence hiç yoksa 4TL-5TL olmalıydı böyle emeğiniz karşılığını alabilmek için. Genişletmek için tıkla... Daha önce de söylemiştim, o fiyat bandında çok daha sağlam oyunlar var dostum bence. Hani insanlar bu oyunu almak yerine onlara yönelebilir
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #823 Elinize emeğinize sağlık hocam. En yakın zamanda alıp deneyeceğim.
BenGürkan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Astroworld 28 Nisan 2021 #824 tonbaligi dedi: 40 kuruş ile alamıyorum . Bütün skin filan her şeyi de sattığım için onu da yapamıyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam Steam hesabınızı atarsanız hediye etmek isterim ben oyunu size.
tonbaligi dedi: 40 kuruş ile alamıyorum . Bütün skin filan her şeyi de sattığım için onu da yapamıyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam Steam hesabınızı atarsanız hediye etmek isterim ben oyunu size.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.834 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Nisan 2021 #825 BenGürkan dedi: Hocam Steam hesabınızı atarsanız hediye etmek isterim ben oyunu size. Genişletmek için tıkla... Halledildi
BenGürkan dedi: Hocam Steam hesabınızı atarsanız hediye etmek isterim ben oyunu size. Genişletmek için tıkla... Halledildi
A Arelxd Picopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 199 Makaleler 1 28 Nisan 2021 #826 yigidyum dedi: Halledildi Genişletmek için tıkla... Yiğit abi senden çatur çatur oyun dağıtıyorsun be.
yigidyum dedi: Halledildi Genişletmek için tıkla... Yiğit abi senden çatur çatur oyun dağıtıyorsun be.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.834 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Nisan 2021 #827 Arelxd dedi: Yiğit abi senden çatur çatur oyun dağıtıyorsun be. Genişletmek için tıkla... Başta söyledim, elimden geldiğince oyunu oynamak isteyen herkese bu imkanı sağlayacağım.
Arelxd dedi: Yiğit abi senden çatur çatur oyun dağıtıyorsun be. Genişletmek için tıkla... Başta söyledim, elimden geldiğince oyunu oynamak isteyen herkese bu imkanı sağlayacağım.
Fatih_Altay Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #828 Hocam normalde kartımda para bulunduran biri değilimdir ama şansınıza kartta son 5 TL kalmış aldım. Şimdi deneyeceğim bakalım nasılmış .
Hocam normalde kartımda para bulunduran biri değilimdir ama şansınıza kartta son 5 TL kalmış aldım. Şimdi deneyeceğim bakalım nasılmış .
SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #829 Hemen alıyorum hocam. Elinize sağlık , başarılarınızın devamını dilerim.
pexola Megapat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 242 Çözümler 2 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #830 Aldım.. Destekliyor ve başarılarının devamını diliyorum. Umarım zamanla daha da iyi yerlere gelirsiniz. Desteğimiz her zaman sizlerle
Aldım.. Destekliyor ve başarılarının devamını diliyorum. Umarım zamanla daha da iyi yerlere gelirsiniz. Desteğimiz her zaman sizlerle