Kendi oyunum "Rounded" artık Steam'de!

Hayırlı olsun hocam. Destek için alırım ama sistem yetmiyor .
Dostum, bu mesajda çıkarılan şey sistem yetmediği için oyunu almak istememen, aynı zamanda destek olmak istemen. @MESs¹¹ de dedi ki, sistem yetmese de satın alıp destek olabilirsin. Sonra sen de demişsin ki oynayamacağım için almayacağım demedim ki.

Bu durumda şöyle bir çıkmaza giriyoruz; destek olmak, oyunu almak istiyorsun. Ama almıyorsun.

Neden diye sorduğumuzda de net bir cevap vermiyorsun. Para mı? Hayır. Sistem mi? Hayır. E ne o zaman? diye bir soru oluşuyor kafada ister istemez

Alıyorum lan .

Sanırsam üstün Türkçe bilgilerimle anladığım şu; Oyunu destek amaçlı satın alacağım fakat oyunu oynayıp deneyimleyemem maalesef sistemim düşük olduğu için.
Benim anladığım bu. Sanırım doğru.
+Olarak alırım almasına fakat sistemim yetmiyor gibi bir anlamı da var. Harbi karışıkmış. Şimdi fark ettim.

Bu oyununun sistem gereksinimlerini benim bilgisayarım kaldırmıyor. Ben üreticiye @yigidyum a yardım etmek amacıyla oyunu alıcağım .

Hocam oyun çok güzel olmuş. Beklediğimden çok daha iyi. Emeğinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…