Kendi oyunum "Rounded" artık Steam'de!

Aldım oyunu, bitireceğim diğer oyunları (portal reloaded ve tomb raider 2013) bitirince oynuyacağım iniyor şu an. Eline sağlık.

Hocam şimdi Technopat Sosyal üyeleri birleşecek hepsi 1 liralık 2 liralık skini satacak, sosyaldeki herkes bu oyunu alacak sonra zengin olacaksınız.

Hocam şimdi Technopat Sosyal üyeleri birleşecek hepsi 1 liralık 2 liralık skini satacak, sosyaldeki herkes bu oyunu alacak sonra zengin olacaksınız.
Zengin olmak bu kadar kolay mı bee. Şaka bir yana, zengin olmakta gözüm yok. Güzel işler çıkarayım rahat yaşayayım yeter

An itibariyle almış bulunuyorum Grafikler çok güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık ,böyle özgün başlangıçlara destek olunmalı.Umarım ilerde daha büyük projelerden de konuşuyor oluruz ,Hayırlı olsun.

Hocam bana da çekilişten hediye geldi. İnternet kötü bu aralar ama en kısa sürede indireceğim, şimdiden emeğinize sağlık.

Ama çok üzülerek bir şey söylemek istiyorum ki oyunu kırmışlar hocam. Korsan sitelere düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…