yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.833 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #911 DARKBOX dedi: Hocam bir soru soracağım. Bu babamın bilgisayarı. Bu bilgisyarda oynayabilir miyim? Sistem; i5 2.4 GHz işlemci 6 GB DDR3 RAM 500 GB HDD. 2 GB DDR3 AMD ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının modeli nedir dostum? Is That A SKYLINE dedi: Korsan nedir ya. CS:GO oynayıp kasa düşürüp satıp alınabilir. 1.79 TL'lik bir oyunuda kırmazsın. Genişletmek için tıkla... Yani, söylenecek söz yok...
DARKBOX dedi: Hocam bir soru soracağım. Bu babamın bilgisayarı. Bu bilgisyarda oynayabilir miyim? Sistem; i5 2.4 GHz işlemci 6 GB DDR3 RAM 500 GB HDD. 2 GB DDR3 AMD ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının modeli nedir dostum? Is That A SKYLINE dedi: Korsan nedir ya. CS:GO oynayıp kasa düşürüp satıp alınabilir. 1.79 TL'lik bir oyunuda kırmazsın. Genişletmek için tıkla... Yani, söylenecek söz yok...
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.149 Makaleler 4 Çözümler 51 30 Nisan 2021 #912 Tebrik ederim hocam. An itibariyle bende almış bulunmaktayım. Başarılarının devamını dilerim.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.833 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #913 Shinsai dedi: Tebrik ederim hocam. An itibariyle bende almış bulunmaktayım. Başarılarının devamını dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler!
Shinsai dedi: Tebrik ederim hocam. An itibariyle bende almış bulunmaktayım. Başarılarının devamını dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler!
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 30 Nisan 2021 #914 yigidyum dedi: Ekran kartının modeli nedir dostum? Yani, söylenecek söz yok... Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2 GB Radeon 6650M+Intel hocam.
yigidyum dedi: Ekran kartının modeli nedir dostum? Yani, söylenecek söz yok... Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2 GB Radeon 6650M+Intel hocam.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.833 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #915 DARKBOX dedi: Ekran kartı 2 GB Radeon 6650M+Intel hocam. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki sistemin bu oyunu kaldırmayacaktır
DARKBOX dedi: Ekran kartı 2 GB Radeon 6650M+Intel hocam. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki sistemin bu oyunu kaldırmayacaktır
Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.183 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #916 Başarılarınız devamını diliyorum. Katılıyorum.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 30 Nisan 2021 #917 yigidyum dedi: Ne yazık ki sistemin bu oyunu kaldırmayacaktır Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam. ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama bir sorum daha var. Hocam en azından kasması önemli değil. Oyun hiç mi açılmaz?
yigidyum dedi: Ne yazık ki sistemin bu oyunu kaldırmayacaktır Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam. ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama bir sorum daha var. Hocam en azından kasması önemli değil. Oyun hiç mi açılmaz?
M Miraç Aydoğmuş Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #918 Katılıyorum.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.833 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Nisan 2021 #919 DARKBOX dedi: Sağlık olsun hocam. ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama bir sorum daha var. Hocam en azından kasması önemli değil. Oyun hiç mi açılmaz? Genişletmek için tıkla... Açılır, fakat menüde bile kasacaktır ne yazık ki
DARKBOX dedi: Sağlık olsun hocam. ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ama bir sorum daha var. Hocam en azından kasması önemli değil. Oyun hiç mi açılmaz? Genişletmek için tıkla... Açılır, fakat menüde bile kasacaktır ne yazık ki
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 30 Nisan 2021 #920 yigidyum dedi: Açılır, fakat menüde bile kasacaktır ne yazık ki Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam aklımda soru işareti kalmadı
yigidyum dedi: Açılır, fakat menüde bile kasacaktır ne yazık ki Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam aklımda soru işareti kalmadı