3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 3 Mayıs 2021 #971 @yigidyum Hocam Steam'den kazandığınız paradan devlet gelir vergisi kesiyor mu? Steam'in kestiği komisyonu sormuyorum ama.
@yigidyum Hocam Steam'den kazandığınız paradan devlet gelir vergisi kesiyor mu? Steam'in kestiği komisyonu sormuyorum ama.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Mayıs 2021 #972 384311 dedi: @yigidyum Hocam Steam'den kazandığınız paradan devlet gelir vergisi kesiyor mu? Steam'in kestiği komisyonu sormuyorum ama. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, fakat muhtemelen Steam kestiği %30 vergiden devlete de ödeme yapıyor. Ne kadarı nereye gidiyor bilmiyorum. Ama kesintim %30.
384311 dedi: @yigidyum Hocam Steam'den kazandığınız paradan devlet gelir vergisi kesiyor mu? Steam'in kestiği komisyonu sormuyorum ama. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, fakat muhtemelen Steam kestiği %30 vergiden devlete de ödeme yapıyor. Ne kadarı nereye gidiyor bilmiyorum. Ama kesintim %30.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #973 @yigidyum başka oyun projeniz var mı?
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #974 384311 dedi: @yigidyum Hocam Steam'den kazandığınız paradan devlet gelir vergisi kesiyor mu? Steam'in kestiği komisyonu sormuyorum ama. Genişletmek için tıkla... Amerika adına kesiyor hocam. Türkiye'de belli bir yere kadar yok. yigidyum dedi: Bilmiyorum, fakat muhtemelen Steam kestiği %30 vergiden devlete de ödeme yapıyor. Ne kadarı nereye gidiyor bilmiyorum. Ama kesintim %30. Genişletmek için tıkla... Bu arada dikkat et vergi borcu gelmesin hocam. Yakalanırsanız cezası olabiliyor tabi ciddi bir mevla kazanırsanız.
384311 dedi: @yigidyum Hocam Steam'den kazandığınız paradan devlet gelir vergisi kesiyor mu? Steam'in kestiği komisyonu sormuyorum ama. Genişletmek için tıkla... Amerika adına kesiyor hocam. Türkiye'de belli bir yere kadar yok. yigidyum dedi: Bilmiyorum, fakat muhtemelen Steam kestiği %30 vergiden devlete de ödeme yapıyor. Ne kadarı nereye gidiyor bilmiyorum. Ama kesintim %30. Genişletmek için tıkla... Bu arada dikkat et vergi borcu gelmesin hocam. Yakalanırsanız cezası olabiliyor tabi ciddi bir mevla kazanırsanız.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Mayıs 2021 #975 Xallt dedi: @yigidyum başka oyun projeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bir iki şey var kafamda fakat hala bu proje üzerindeyim. Büyük bir güncelleme yolda redlions dedi: Amerika adına kesiyor hocam. Türkiye'de belli bir yere kadar yok. Bu arada dikkat et vergi borcu gelmesin hocam. Yakalanırsanız cezası olabiliyor tabi ciddi bir mevla kazanırsanız. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, çünkü bana hiçbir bilgi verilmedi bu konuda.
Xallt dedi: @yigidyum başka oyun projeniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bir iki şey var kafamda fakat hala bu proje üzerindeyim. Büyük bir güncelleme yolda redlions dedi: Amerika adına kesiyor hocam. Türkiye'de belli bir yere kadar yok. Bu arada dikkat et vergi borcu gelmesin hocam. Yakalanırsanız cezası olabiliyor tabi ciddi bir mevla kazanırsanız. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, çünkü bana hiçbir bilgi verilmedi bu konuda.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #976 yigidyum dedi: Bir iki şey var kafamda fakat hala bu proje üzerindeyim. Büyük bir güncelleme yolda Zannetmiyorum, çünkü bana hiçbir bilgi verilmedi bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam, çekiliş sonuçlandı mı? Keşke kazansaydım da oyunu test edebilseydim. "Ben de yazılımcıyım çünkü."
yigidyum dedi: Bir iki şey var kafamda fakat hala bu proje üzerindeyim. Büyük bir güncelleme yolda Zannetmiyorum, çünkü bana hiçbir bilgi verilmedi bu konuda. Genişletmek için tıkla... Hocam, çekiliş sonuçlandı mı? Keşke kazansaydım da oyunu test edebilseydim. "Ben de yazılımcıyım çünkü."
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 3 Mayıs 2021 #977 Hocam bu sitede "Rounded Crack" gibi şeyler yazıyor, emin değilim fakat bir incelemenizde fayda var. Eğer korsan ise kaldırırım.
Hocam bu sitede "Rounded Crack" gibi şeyler yazıyor, emin değilim fakat bir incelemenizde fayda var. Eğer korsan ise kaldırırım.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 3 Mayıs 2021 #978 W.Heisenberg dedi: Hocam bu sitede "rounded crack" gibi şeyler yazıyor, emin değilim fakat bir incelemenizde fayda var. https:// Eğer korsan ise kaldırırım. Genişletmek için tıkla... Korsan gibi, kaldırmanızda fayda var linki.
W.Heisenberg dedi: Hocam bu sitede "rounded crack" gibi şeyler yazıyor, emin değilim fakat bir incelemenizde fayda var. https:// Eğer korsan ise kaldırırım. Genişletmek için tıkla... Korsan gibi, kaldırmanızda fayda var linki.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 3 Mayıs 2021 #979 W.Heisenberg dedi: Hocam bu sitede "Rounded Crack" gibi şeyler yazıyor, emin değilim fakat bir incelemenizde fayda var. Eğer korsan ise kaldırırım. Genişletmek için tıkla... Korsan bu.
W.Heisenberg dedi: Hocam bu sitede "Rounded Crack" gibi şeyler yazıyor, emin değilim fakat bir incelemenizde fayda var. Eğer korsan ise kaldırırım. Genişletmek için tıkla... Korsan bu.
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 3 Mayıs 2021 #980 Mert Ayıboğan dedi: Korsan gibi, kaldırmanızda fayda var linki. Genişletmek için tıkla... Hocam siz de alıntıdan kaldırırsanız çok iyi olacak. @yigidyum hocam, internete "Rounded Crack" yazarsanız 3-4 tane site çıkıyor.
Mert Ayıboğan dedi: Korsan gibi, kaldırmanızda fayda var linki. Genişletmek için tıkla... Hocam siz de alıntıdan kaldırırsanız çok iyi olacak. @yigidyum hocam, internete "Rounded Crack" yazarsanız 3-4 tane site çıkıyor.