Alpkan Kilopat Katılım 16 Kasım 2016 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #981 Tebrikler, emeğinize sağlık. Katılıyorum.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Mayıs 2021 #982 AGjesurzz dedi: Hocam, çekiliş sonuçlandı mı? Keşke kazansaydım da oyunu test edebilseydim. "Ben de yazılımcıyım çünkü." Genişletmek için tıkla... Bu gün son katılım günü dostum. Yarın açıklanacak. Yazıyorum seni de W.Heisenberg dedi: Hocam siz de alıntıdan kaldırırsanız çok iyi olacak. @yigidyum hocam, internete "Rounded Crack" yazarsanız 3-4 tane site çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ilk günden çıktı o sitler. Elimden bir şey gelmiyor ne yazık ki
AGjesurzz dedi: Hocam, çekiliş sonuçlandı mı? Keşke kazansaydım da oyunu test edebilseydim. "Ben de yazılımcıyım çünkü." Genişletmek için tıkla... Bu gün son katılım günü dostum. Yarın açıklanacak. Yazıyorum seni de W.Heisenberg dedi: Hocam siz de alıntıdan kaldırırsanız çok iyi olacak. @yigidyum hocam, internete "Rounded Crack" yazarsanız 3-4 tane site çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ilk günden çıktı o sitler. Elimden bir şey gelmiyor ne yazık ki
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #983 yigidyum dedi: Bu gün son katılım günü dostum. Yarın açıklanacak. Yazıyorum seni de Genişletmek için tıkla... Son gün mü? Beni de yaz o zaman
yigidyum dedi: Bu gün son katılım günü dostum. Yarın açıklanacak. Yazıyorum seni de Genişletmek için tıkla... Son gün mü? Beni de yaz o zaman
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #984 Laptop 5GB kaldırmaz , hık diye gidiverir.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 3 Mayıs 2021 #985 yigidyum dedi: Elimden bir şey gelmiyor ne yazık ki Genişletmek için tıkla... Önemsenecek bir durum degil. O yüzden fazla kafaniza takmayin. Oyun zaten bedava denecek kadar ucuz bir fiyattan cikmis. Korsan indiren utansin.
yigidyum dedi: Elimden bir şey gelmiyor ne yazık ki Genişletmek için tıkla... Önemsenecek bir durum degil. O yüzden fazla kafaniza takmayin. Oyun zaten bedava denecek kadar ucuz bir fiyattan cikmis. Korsan indiren utansin.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Mayıs 2021 #986 iloveichigo dedi: Son gün mü? Beni de yaz o zaman Genişletmek için tıkla... Yazıyorum 401146 dedi: Laptop 5GB kaldırmaz , hık diye gidiverir. Genişletmek için tıkla... Cidden mi, marka model söyler misin dostum? reptile dedi: Önemsenecek bir durum degil. O yüzden fazla kafaniza takmayin. Oyun zaten bedava denecek kadar ucuz bir fiyattan cikmis. Korsan indiren utansin. Genişletmek için tıkla... Yok takılmıyorum zaten. Bir yandan da iyi oldu ya. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım...
iloveichigo dedi: Son gün mü? Beni de yaz o zaman Genişletmek için tıkla... Yazıyorum 401146 dedi: Laptop 5GB kaldırmaz , hık diye gidiverir. Genişletmek için tıkla... Cidden mi, marka model söyler misin dostum? reptile dedi: Önemsenecek bir durum degil. O yüzden fazla kafaniza takmayin. Oyun zaten bedava denecek kadar ucuz bir fiyattan cikmis. Korsan indiren utansin. Genişletmek için tıkla... Yok takılmıyorum zaten. Bir yandan da iyi oldu ya. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım...
S SelahattinAlper Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #987 Eğer Yer varsa Beni de yaz
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.832 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Mayıs 2021 #988 SelahattinAlper dedi: Eğer Yer varsa Benide yaz Genişletmek için tıkla... Son saatler
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #989 yigidyum dedi: Yazıyorum Cidden mi, marka model söyler misin dostum? Yok takılmıyorum zaten. Bir yandan da iyi oldu ya. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım... Genişletmek için tıkla... Lenovo G510 . 5 yıl önce CS:GO alıp yüklediğimde açılmamıştı ondan dolayı emin olamıyorum.İade geldi, iyi bir laptop alınca oynarım artık. Dosya Ekleri 20210503_223131.jpg 19,7 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleme: 3 Mayıs 2021
yigidyum dedi: Yazıyorum Cidden mi, marka model söyler misin dostum? Yok takılmıyorum zaten. Bir yandan da iyi oldu ya. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım... Genişletmek için tıkla... Lenovo G510 . 5 yıl önce CS:GO alıp yüklediğimde açılmamıştı ondan dolayı emin olamıyorum.İade geldi, iyi bir laptop alınca oynarım artık.
ulasozeken Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #990 Katılıyorum.