Çözüldü Kendi sistemimde Attack Shark X3 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sLaxy05

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Attack Shark X3 modelini aldım. Aradan 1 hafta kadar geçti, laptop başına geçtim ancak mouse çalışmıyordu. İnternetten baktım, mouse tanımadığı için kaldır ekle şeklinde ya da sürücü güncelleme şeklinde bazı çözüm yöntemleri denedim ancak yanıt vermedi. İlk önce 2.4 Wireless sonra kablolu sonra da Bluetooth kısmı bozuldu ancak başka bir bilgisayarda çalışıyordu. Sizce sorun nedir?

Çekirdek yalıtımdaki her özelliği kapattım ancak Wireless hala çalışmıyor.

Biraz araştırdıktan sonra şöyle bir hata buldum. Galiba servise gitmesi gerek.

Sorunu çözdüm: Aygıtı kaldırırken tikli bir yazı var, cihazı kaldırırken sürücüyü de kaldır gibi bir şey. Onu gözden kaçırmışım yaptım sorun çözüldü.

Merhaba, Attack Shark X3 modelini aldım. Aradan 1 hafta kadar geçti, laptop başına geçtim ancak mouse çalışmıyordu. İnternetten baktım, mouse tanımadığı için kaldır ekle şeklinde ya da sürücü güncelleme şeklinde bazı çözüm yöntemleri denedim ancak yanıt vermedi. İlk önce 2.4 Wireless sonra kablolu sonra da Bluetooth kısmı bozuldu ancak başka bir bilgisayarda çalışıyordu. Sizce sorun nedir?

Çekirdek yalıtımdaki her özelliği kapattım ancak Wireless hala çalışmıyor.

Biraz araştırdıktan sonra şöyle bir hata buldum. Galiba servise gitmesi gerek.

Sorunu çözdüm: Aygıtı kaldırırken tikli bir yazı var, cihazı kaldırırken sürücüyü de kaldır gibi bir şey. Onu gözden kaçırmışım yaptım sorun çözüldü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-10 124712.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-10 124712.png
    71,2 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı