fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 Merhaba, bir e ticaret sitesi fikrim var. Bu sitede para birimi olarak kendi tokenim kullanılsın istiyorum. Kendi tokenimi nasıl piyasaya çıkarabilirim?
Merhaba, bir e ticaret sitesi fikrim var. Bu sitede para birimi olarak kendi tokenim kullanılsın istiyorum. Kendi tokenimi nasıl piyasaya çıkarabilirim?
fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #2 Kendi adınıza token ya da coin oluşturmak yasa dışı diye biliyorum.
fisherrr1 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #3 Bir girişimim var onun adına oluşturacağız. Gamer arena bunu yapmış yasal değilse nasıl yapmış.
fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #4 fisherrr1 dedi: Bir girişimim var onun adına oluşturacağız. Gamer arena bunu yapmış yasal değilse nasıl yapmış. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla şirket oluşturmak falan lazım. Yoksa pump dump durumları yüzünden yasal değil diye biliyorum.
fisherrr1 dedi: Bir girişimim var onun adına oluşturacağız. Gamer arena bunu yapmış yasal değilse nasıl yapmış. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla şirket oluşturmak falan lazım. Yoksa pump dump durumları yüzünden yasal değil diye biliyorum.
beycemm Femtopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #5 simpletokengenerator.com sitesinden kolayca oluşturabilirsiniz.