B Baranlemacr0 Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 112 12 Mart 2021 #1 Merhaba, benim iki bilgisayarım var. Yan bilgisayarımı VDS olarak kulanmak istiyorum. Yani uzak masaüstü bağlantısı yapacağım nasıl yapabilirim?
Merhaba, benim iki bilgisayarım var. Yan bilgisayarımı VDS olarak kulanmak istiyorum. Yani uzak masaüstü bağlantısı yapacağım nasıl yapabilirim?
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 12 Mart 2021 #2 Baranlemacr0 dedi: Merhaba, benim iki bilgisayarım var. Yan bilgisayarımı VDS olarak kulanmak istiyorum. Yani uzak masaüstü bağlantısı yapacağım nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aslında çok farklı şeyler değiller. Ne amaçla kullanacaksınız?
Baranlemacr0 dedi: Merhaba, benim iki bilgisayarım var. Yan bilgisayarımı VDS olarak kulanmak istiyorum. Yani uzak masaüstü bağlantısı yapacağım nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aslında çok farklı şeyler değiller. Ne amaçla kullanacaksınız?
B Baranlemacr0 Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 112 12 Mart 2021 #3 uguratakancc dedi: Aslında çok farklı şeyler değiller. Ne amaçla kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... MTA'da deneme serveri olarak.
uguratakancc dedi: Aslında çok farklı şeyler değiller. Ne amaçla kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... MTA'da deneme serveri olarak.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 12 Mart 2021 #4 MTA server dosyalarını diğer bilgisayarda çalıştırdıktan sonra gerekli portları da açarsanız dış hatlar sizin IP adresiniz, iç hatlar o bilgisayarın local IP adresi ile bağlanabilir. Başka herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmaz.
MTA server dosyalarını diğer bilgisayarda çalıştırdıktan sonra gerekli portları da açarsanız dış hatlar sizin IP adresiniz, iç hatlar o bilgisayarın local IP adresi ile bağlanabilir. Başka herhangi bir şey yapmanıza gerek kalmaz.