Kendi VPN'imizi yapabilir miyiz?

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Merhaba, iyi sosyaller. Kendi VPN'imizi yapabilir miyiz? Yani şu durumlarda VPN'lere pek güvenilmiyor bu yüzden en azından kendi VPN olursa daha rahat olur diye düşünüyorum. İstediğim şey öyle diğer VPN'ler gibi uygulama olarak değil de sunucularını vb benim yöntebileceğim bir VPN. Hangi yolla çalışırsa çalışsın yani. Bunu yapabilir miyim? Ve maliyeti ne kadar olur acaba?

Yapabilirsin. DNS ayarlarından yapılıyor diye biliyorum. YouTube'dan inceleyebilirsin.

Evet, yapılabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlardan oluşturabilirsin.

Yapabilirsiniz hocam, hatta yurtdışında da kullanılan bir yöntem. Bir VDS sunucusu kiralayıp üzerine VPN için gerekli konfigrasyonları yapıyorsunuz. Aylık 10 dolar civarına gayet yeterli bir VDS kiralayabilirsiniz.

YouTube üzerinden nasıl yapılacağını araştırabilirsiniz.

Yapabilirsin. DNS ayarlarından yapılıyor diye biliyorum. YouTube'dan inceleyebilirsin.
Ayarlardan oluşturabilirsin.
AWS ile bedava bile yapılabilir. Yapmıştım hala çalışıyor. Rehber: Kendi ücretsiz VPN sunucunuzu kurun! (OpenVPN - AWS
Doğru, çoğu büyük hosting sağlayıcının ücretsiz çözümleri de var belli kotalara kadar. Gayet yeterli olur.
Herkese çok teşekkürler. Bu yöntemlerde benim VDS sunucuma benim haricimde kimse erişemesin ve istediğim zaman tüm veriler ile silebileyim istiyorum. Bu mümkün mü?

Herkese çok teşekkürler. Bu yöntemlerde benim VDS sunucuma benim haricimde kimse erişemesin ve istediğim zaman tüm veriler ile silebileyim istiyorum. Bu mümkün mü?

VDS zaten Virtual Dedicated Server demek hocam. Yani size özel oluyor, sadece güvenli bir sağlayıcı seçmelisiniz.

Bu sağlayıcılar sizlere zaten VDS'lerinizi silme imkanı da tanıyorlar.

VDS zaten Virtual Dedicated Server demek hocam. Yani size özel oluyor, sadece güvenli bir sağlayıcı seçmelisiniz.

Bu sağlayıcılar sizlere zaten VDS'lerinizi silme imkanı da tanıyorlar.
Peki şuanda en güvenilir sağlayıcı hangisi acaba?

AWS ile bedava bile yapılabilir. Yapmıştım hala çalışıyor. Rehber: Kendi ücretsiz VPN sunucunuzu kurun! (OpenVPN - AWS
Bu video ve rehber konusunda ki VPN'leri herhangi bir bilgisayardan kurduktan sonra telefondan bağlanabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…