Kendi VPN'imizi yapmak

Yer
İRLANDA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ : AMD R5 3500X
EKRAN KARTI : AMD RX5500XT 8GB OC THICC II PRO
ANAKART : GIGABYTE S2H V2
RAM : T-FORCE 8X2 3000MHZ
SSD : XPG M.2 500GB 3000MB/3200MB // JAMES DONKEY SATA 250GB
Meslek
İrlanda da dil öğrencisi
Arkadaşlar 2023'te Polonya'da yazılım mühendisliği okuyacağım sadece bazen hayal kurguluyorum ve aklıma düşüyor biraz araştırdım ama net bir şey öğrenemedim bende Technopat ailesine sorayım dedim sizi kimsenin bulamayacağı (istihbarat bile) VPN yapabilir miyiz kendimiz? Mesela ben kendimi Almanya'da göstereceğim ve her 5 dk da bilgisayarımın IP'si değişecek ve kaydedilen loglar silinecek otomatik bir IP değiştiren yazılım bir almanyadayım bir isviçredeyim bu şekilde izimizi bulacaklar ama her ülkeyi tek tek gezmek zaman kaybı olacak devamında da mesela İrlanda olsun. Her IP değiştiğinde İrlanda'ya gidecek yani İrlanda IPS'inde bir yoğunluk olacak bu şekilde peşimizde olan insanlar bizi İrlanda da düşünecek yalnız bu ne kadar gerçek olabilir bilmiyorum ama imkansız değil kısaca toparlamak gerekirse sürekli IP değiştirecek ve log kaydetmeyecek bir VPN kendimiz yapabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedenini sormak istiyorum. Yasadışı bir şey yapmak istiyorsan burası orası değil. İnternette devletten kaçamazsın Tor Browser kullanabilirsin o da aşırı yavaş ve sadece metin tabanlı kullanabilirsin. Devletten kaçış yok. Bir şekilde bulurlar, Can Değer kanalında detaylı anlatmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kendi vpn'ini kullanmanın en mantıklı yanı server tarzı kiralama yapıp, ordaki pcleri sürekli yer değiştirmen. Bu servisi veren şirketlerde devletle sürekli temasda.

Normal VPN'den tek farkı 5 dakikada bir sunucu değiştirmek olacak yani? Gayet mümkün duruyor. Tabii farklı ülkelerdeki server maliyetlerini karşılamakta problem yoksa. Her ülkede kendine ait sunucun olmazsa o ülkedeymiş gibi görünmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Decentralized VPN'ler var. Lakin Istihbarat'ın yakalayamayacağı bir VPN imkansız gibi. Tabii maksimum gizlilik mümkün.

Peki dostum tarihe damga vuran hackerler nasıl gizleniyor nasıl yakalanmıyor acaba konar göçer hayat mı yaşıyorlar benim asıl merak ettiğim şey VPN bize ait olacak yani bilgi isteyecekleri tek kişi biz olacağız çünkü serverin sahibi benim ve bu server kimin olduğu bilinmezse bizi bulmaları imkansız gibi düşünüyorum bir hayal edin serverleriniz var ve bunu devlet bilmiyor Rusya'ya siber saldırı yaptınız ve bizi arıyorlar bunu daha küçükte düşünebiliriz mesela banka ya da Yemeksepeti hahaah neyse konuya dönelim bir şekilde aranmaya başladınız ama kimi aradıklarını bilmiyorlar sonuçta fiziken ben orada yokum işte proxylar cartlar curtlar bizi bulamamaları için ne yapardınız sorum bu siz bu durumda olsaydınız nasıl gizlenirdiniz.

Ben öyle olacağını düşünmüyorum. Yerel kolluk kuvvetleri (egm) veya FBI kadar yolu olursa her türlü verileri sizden isteyebilirler diye düşünüyorum.

Beni bulamadıkları sürece kimden isteyecekler adımı bile bilmeyecekler mesela kullanıcı adı ADMIN011001 olan bir adamı arıyor FBI CIA egm nasıl bulucaksın hadi serveri buldun Almanya'da yine beni bulamayacaksın adımı soyadımı bilmedikleri sürece bence mümkün kaçmak.

Peki serveri kimse bilmiyorsa DNS sunucuları, internete bağlanmak istediğinde seni nasıl yönlendirecek? Kısaca internete nasıl bağlanacaksın? Ya da tersten sorayım. Kullandığın ISS seni, kurduğun ve kimsenin bilmediği sunucuna nasıl bağlayacak?

Serverin benim üzerime olmasına gerek yok beni tanımayan aracı aralığı ile birinin üzerine yapamaz mıyız ya aga kısacası ben bunu size soruyorum kafayı çalıştırın bu durumdasınız 190 yıl yiyeceğinize bir kafayı çalıştırıp kaçın bir şekilde.

Kaslsmdndkslsşfk Allah affetsin güldüm bak arkadaşı örnek alın aga bunu bende düşündüm ama yine bulurlar ya istihbarat için basit bir chain bu acaba zincirleri birbirine bağlasak her proxy çözdüklerinde nebilim saçma sapan bir adamın bilgisayarına çıksalar bunun içinde NASA'nın interneti lazım.

@SAYISALCI CİVCİV çok farklı gizlenme metodları var. Hani bir yerden internete bağlanabilen bir cihaz çalıp, sonrasında bir uçağa binip uçağın internetinden de bu tür işlemler yapabilirsiniz. Tabii bunların hepsi kurgu. İlla ki bir yerde iziniz kalıyor, tüm izleri yok etmemek imkansız. Doğru düzgün VPN'ler kullanarak kendinizi güvene alabilirsiniz. Tabii illegal bir işi yapmayı amaçlıyorsanız yapmamanız daha doğru.

Herkes bu konuyu söylüyor illegal iş yapsam buraya mı yazarım arkadaşlar kafamda kurguluyorum sadece haberlere bakıyorum harbiden sağlam suçlar işleyip gizlenen bir dünya hacker var ben oların nasıl saklandıklarını merak ediyorum mesela la CAS'e de papel dizisinde ki gibi kendilerini dijital ortamamı sokmamışlar ya da kendilerini silmişler mi dijital ortamdan kafamda dönüyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…