Zaten oynanmayacak dostum, hali hazırda elinde bir oyun yoksa, roblox studiodan şansını denemelisin.Ben kendi oyunumu yapıp hem mali açıdan hem yaş sorunu yüzünden kendi web sitemi oluşturup ve Google gibi yerlerden paylaşsam bana ne kadar mâl olur veya bu işlemler ücretsiz olur mu?
Zaten oynanmayacak dostum, belli ki yaşın küçük, halihazırda elinde bir oyun yoksa, Roblox Studio'dan şansını denemelisin.
Gülen arkadaşlara itafen, kaliteli indie oyunların bile adını bilmiyoruz, ki bunlar steam gibi tam anlamıyla bir oyun platformunda yer alanlar, bu birey, kendi sitesini açıp oyun yayınlasa sizce kaç kişi adam akıllı indirecek, takıldığınız kısım "zaten oynanmayacaksa", çıkın şu andrew tate havalarından.Zaten oynanmayacak dostum, hali hazırda elinde bir oyun yoksa, roblox studiodan şansını denemelisin.
Akrabalarına söyler oynarlar, akrabaları başkalarına söyler oynarlar, arkadaşlarına söyler oynarlar, arkadaşları beğenirse başkasına söyler oynarlar, iyi bir iş çıkarırsa okulundaki öğretmenler bile oynar seminer bile düzenlettirir. Herşeye böyle kot kafalı açıyla bakmayın.Zaten oynanmayacak dostum, hali hazırda elinde bir oyun yoksa, roblox studiodan şansını denemelisin.
Çünkü yapacağı oyun çok basit bir şey olacak muhtemelen, ve bunun gibi 100lerce bir tık daha gelişmişi yayınlayacağı platformda olacak, eğer elindeki hiç akla gelmemiş çok güzel bir projeyse zaten o projeyi tasarlayana kadar gerekli bilgileri öğrenir, burda konu açma ihtiyacına girmezdi.Neden oynanmasınki bu aralar her türlü oyun tutuyor eşek sürme Simulator (!) yapsa tutar yayımlamak için ailenin Google Play hesabından belirli bir miktar para gerekerek yayınlanıyor önümüz bayram. Bayram harçlıklarıyla ödersin.
Zaten oynanmayacak dostum, belli ki yaşın küçük, halihazırda elinde bir oyun yoksa, Roblox Studio'dan şansını denemelisin.
Çok iyimsersiniz, kim niye vakit geçirip bir başkasına kanka böyle bir oyun varmış güzelmiş hee diye anlatsın, bu yöntem artık pek işe yaramayan bir yöntem, bu devir "kulaktan kulağa" değil sponsorlar devri.Akrabalarına söyler oynarlar, akrabaları başkalarına söyler oynarlar, arkadaşlarına söyler oynarlar, arkadaşları beğenirse başkasına söyler oynarlar, iyi bir iş çıkarırsa okulundaki öğretmenler bile oynar seminer bile düzenlettirir. Herşeye böyle kot kafalı açıyla bakmayın.
ben kendim oyun yapıp ismini Babaannem koydum çok tutu valla“Erzurum gibi saçma bir oyun tutulduysa eşek devirmece 2025 Simulator adlı bir oyun bile tutulur.”
Aradığım cevap.Akrabalarına söyler oynarlar, akrabaları başkalarına söyler oynarlar, arkadaşlarına söyler oynarlar, arkadaşları beğenirse başkasına söyler oynarlar, iyi bir iş çıkarırsa okulundaki öğretmenler bile oynar seminer bile düzenlettirir. Herşeye böyle kot kafalı açıyla bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.