Kendi web sitemizi oluşturmak ne kadar mâl olur?

Böyle böyle oyun bir yere varmaz ki. Oyunun yapımı kaliteliyse, yeterli reklam iyi olacaktır.
Oyunu yaptınız. Kimseye söylemediniz sadece reklam yaptınız, bu zamana kadar sıfır etkileşim almış. O reklamdan ne hayır gelir? Sen söyleyip yayacaksın ki ilk önce etkileşimi alacaksın ki o reklamda algoritmaya ayak uyduracak.

Akrabalarına söyler oynarlar, akrabaları başkalarına söyler oynarlar, arkadaşlarına söyler oynarlar, arkadaşları beğenirse başkasına söyler oynarlar, iyi bir iş çıkarırsa okulundaki öğretmenler bile oynar seminer bile düzenlettirir. Herşeye böyle kot kafalı açıyla bakmayın.
Ünlü bir kişi reklamını yapsa her türlü harcadığı parayı karşılar zaten

25 izlenen yayıncıya 5TL atsana 'abi yerli milli oyun yaptım boş vaktinde dener misin' dese link atsa gene yayılır.
Instagram veya tiktok da oyunla ilgili bir video keşfete düşse yayıncılar oynar zaten.

Oyunu yaptınız. Kimseye söylemediniz sadece reklam yaptınız, bu zamana kadar sıfır etkileşim almış. O reklamdan ne hayır gelir? Sen söyleyip yayacaksın ki ilk önce etkileşimi alacaksın ki o reklamda algoritmaya ayak uyduracak.
Reklam genel söyleme giriyor zaten. Adamın akrabasıyla olacak iş değil bu, en fazla girer bir kaç dakika bakar çıkar. İlk etkileşim her türlü sağlanır, esas oyunun tutması.

Peki arkadaşlar, sizce de haklısınız evet fakat bende haklılık payım olduğuna inanıyorum, konu dışına saptırdım iyice, iyi sosyaller.

Kusura bakmayın yeni gördüm fakat bu zamanda sosyal medya var birkaç video atılsa 100 200 bir şey izlenme alsa bile 1 2 Allah'ını kulu bu oyunu merak etmez mi ki bu izlenmeye en düşük izlenme. Çok kolay bir şey olduğunu söylemiyorum fakat yapılabilir bir şey bence. Hem oluşturduğum web siteyede birkaç reklam eklersem ve oradan gelen parayla da ufak tefek daha fazla reklam versem hiç mi birkaç kişi merak etmez bu oyunu?

Kusura bakmayın yeni gördüm fakat bu zamanda sosyal medya var birkaç video atılsa 100 200 bir şey izlenme alsa bile 1 2 Allah'ını kulu bu oyunu merak etmez mi ki bu izlenmeye en düşük izlenme. Çok kolay bir şey olduğunu söylemiyorum fakat yapılabilir bir şey bence. Hem oluşturduğum web siteyede birkaç reklam eklersem ve oradan gelen parayla da ufak tefek daha fazla reklam versem hiç mi birkaç kişi merak etmez bu oyunu?

Eder elbette web sitesi açmak yerine oyunu itch.io'da yayınlarsanız.

Dostum, benim bir hevesim kalmadı tabii ben sadece fikir belirtiyorum, düşününce güzel fikir aslında fakat, insan bir sorguluyor, madem bu kadar kolay, e o zaman niye herkes yapmıyor diye, tabii benim hevesim kalmadı diye seninde hevesini kırmak istemiyorum, bence içinden geleni yap gitsin.

Arkadaş basit bir soru sormuş konu nereden nereye gelmiş arkadaşlar sizi ilgilendirmez sadece soruyu yanıtlayın yeter.

Profesyonel düzeyde bir şey yapmanıza gerek yok iyibuldum.com örneğin buradan gidin bir domain alın birde hosting alın ( .com.tr ilk yıla özel 1 yıllık 60tl olması gerek ) aydan aya ödeyin yeter.

Hocam oyun yapımıyla ilgili pek bilgim yok ama oyunu steam de yayınlayamaz mısınız? Steam de daha çok oynanır diye tahmin ediyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı