Kendi web sitemizi oluşturmak ne kadar mâl olur?

“Erzurum gibi saçma bir oyun tutulduysa eşek devirmece 2025 Simulator adlı bir oyun bile tutulur.”
Fakat erzurum yerli ve milli bilmem ne oyunu diyerek reklamlanmış bir oyun, sence bu oyun o sesi duyurabilecek mi, önüne gelen herkes oyun yapıp yayımladığında tutacak olsaydı şuan türkiyedeki gençler mutluydu zaten.

Merak etmeyin iyimserliktede kötümserliktede bu yöntem çalışır çünkü ben uyguladım ve hayli hayli sonuçlarını aldım, bu tip negatif şeyler söylerseniz o çocuğun hevesi zaten kursağında kalır. Oynanmazsa öğrenir, ibret alır. Daha iyisini yapar, oynanmadı mı, hatasını görür daha iyisini yapar. Parası oldu mu, reklam yapar. İlla bu işin sonu bir yere çıkar.

Ben duyurdum, kanalım 150 aboneydi duyurduğumda. Yeter ki inanç olsun insan kendine güvensin, isterse fotokopi çıkarır duvarlara asar resmini.

İtch IO adlı siteden oyun yayınlanıyordu sanırsam ücretsizdi galiba yaptıktan sonra bakın derim.

Peki arkadaşlar, sizce de haklısınız evet fakat bende haklılık payım olduğuna inanıyorum, konu dışına saptırdım iyice, iyi forumlar.

Galiba WhatsApp bu şekilde yayılmıştı.

Tabiiki hocam herkes anasının karnından öğrenek çıkmıyor ya.

25 izlenen yayıncıya 5TL atsana 'abi yerli milli oyun yaptım boş vaktinde dener misin' dese link atsa gene yayılır.

Neden tutmasın kurgusu iyiyse yapay zekaya değerlendirmek amacı ile oyundan kesitler atarım güzel ise sosyal medyada paylaşırım her şey reklamlarda ancak oyunun kurgusu güzel olması lazım.

Böyle böyle oyun bir yere varmaz ki. Oyunun yapımı kaliteliyse, yeterli reklam iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…