Merhabalar, daha önceden Cougar conquer kasa yapmıştım şimdi mini ITX olan NZXT H1 kasayı yapmayı düşünüyorum. Neredeyse birebir aynısını çizdim sadece yükseklik olarak 3 cm daha uzattım böylece yeni kartların hepsi sığabilecek. 20x20x41cm ölçüleri var kasanın. Şu an için birkaç parça siparişi geçtim onlar gelince kesime geçeceğim, parçalardan ölçü almam gerekli o yüzden beklemem lazım kargoların gelmesini. Kasanın orijinalinde SFX PSU uyumlu ben bunu hem SFX hem ATX PSU uyumlu olacak şekilde yaptım, ve güç kaynağının bağlantısı aşağıya baktırarak orijinalinde kasanın içinde bulunan uzatma Power kablosuna gerek kalmadan direkt fişe giden kablo ile bağlanabilecek.
Elinize sağlık. Yanlarda küçük delikler olmasına rağmen parçalar çok bitişik olduğundan dolayı hava akışı sağlanamayacağını düşünüyorum. Bence bu kadar küçük bir kasa verimli değil.
Elinize sağlık. Yanlarda küçük delikler olmasına rağmen parçalar çok bitişik olduğundan dolayı hava akışı sağlanamayacağını düşünüyorum. Bence bu kadar küçük bir kasa verimli değil.
Havalandırma deliklerine yakın olduğu için pek problem olacağını düşünmüyorum, alt kısım komple boş oradan da hava alır biraz ısı konusunda o kadar sıkıntı yapmaz.
Havalandırma deliklerine yakın olduğu için pek problem olacağını düşünmüyorum, alt kısım komple boş oradan da hava alır biraz ısı konusunda o kadar sıkıntı yapmaz.
Daha iyisini ben yaptım. Dünyanın en iyi hava akışına sahip ve dünyada tek tüm donanıma rgb desteği veren Itx kasası. Nasıl iş görürmü dersin.Eki Görüntüle 1185469Eki Görüntüle 1185470