O oyyuncuonur Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 536 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben kendi yaptığım müziklerden para kazanmak istiyorum. Sizce müziğimi amuse ile çeşitli platformlarda yayımlamak mı daha mantıklı yoksa YouTube müzik kanalı açıp YouTube kanalıma yüklemek mi?
Merhaba arkadaşlar. Ben kendi yaptığım müziklerden para kazanmak istiyorum. Sizce müziğimi amuse ile çeşitli platformlarda yayımlamak mı daha mantıklı yoksa YouTube müzik kanalı açıp YouTube kanalıma yüklemek mi?
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.191 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #2 Ne tür müziklerin var?
O oyyuncuonur Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 536 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 Vokalsiz hareketli dans müzikleri ve tekno müzikler yapıyorum. Slow müzikleri çok nadir yapıyorum. Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu? Son düzenleme: 15 Mayıs 2025
Vokalsiz hareketli dans müzikleri ve tekno müzikler yapıyorum. Slow müzikleri çok nadir yapıyorum. Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.508 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 15 Mayıs 2025 #4 Youtube da tanıt, Patreon da sat.