EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #11 Iori Yagami dedi: Denedin mi? Virüs var mı? Ben de bir bakmak isterim. Genişletmek için tıkla... Hybrid analysis'e yükleyebilirsiniz. Benim Upload hızımda aşırı bir düşüş olduğu için ben yükleyemiyorum.
Iori Yagami dedi: Denedin mi? Virüs var mı? Ben de bir bakmak isterim. Genişletmek için tıkla... Hybrid analysis'e yükleyebilirsiniz. Benim Upload hızımda aşırı bir düşüş olduğu için ben yükleyemiyorum.
N NapsakLan Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 22 Ekim 2022 #12 VirusTotal: VirusTotal Hybrid Analysis: Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox Sanal işletim sisteminden kastı sanırsam, C# ile kodladığı bir masaüstü programının bir işletim sistemi gibi davranması. Mesela şu[1] proje ile windows gibi davranan bir web site yapılması amaçlanmış. [1]: Mindows ve GitHub - piyush078/mindows: A minimal operating system created with ReactJS
VirusTotal: VirusTotal Hybrid Analysis: Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox Sanal işletim sisteminden kastı sanırsam, C# ile kodladığı bir masaüstü programının bir işletim sistemi gibi davranması. Mesela şu[1] proje ile windows gibi davranan bir web site yapılması amaçlanmış. [1]: Mindows ve GitHub - piyush078/mindows: A minimal operating system created with ReactJS
Sistemdeki Sorun Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #13 Yükledim ama açılmadı