Axronn Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 140 9 Mart 2024 #1 Selam, bugün Gmailime girdiğimde Steam'in indirimde oyunları iade ettiğini gördüm fakat Çince yazıyordu, bu oyunları geri nasıl alabilirim? Oyunlar: Mount and Blade Warband, Euro Truck Simulator 2
Selam, bugün Gmailime girdiğimde Steam'in indirimde oyunları iade ettiğini gördüm fakat Çince yazıyordu, bu oyunları geri nasıl alabilirim? Oyunlar: Mount and Blade Warband, Euro Truck Simulator 2
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.084 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 Axronn dedi: Selam, bugün Gmailime girdiğimde Steam'in indirimde oyunları iade ettiğini gördüm fakat Çince yazıyordu, bu oyunları geri nasıl alabilirim? Oyunlar: Mount and Blade Warband, Euro Truck Simulator 2 Genişletmek için tıkla... Hesabınız hacklenmiş olabilir mi? Artı 0 Eksi
Axronn dedi: Selam, bugün Gmailime girdiğimde Steam'in indirimde oyunları iade ettiğini gördüm fakat Çince yazıyordu, bu oyunları geri nasıl alabilirim? Oyunlar: Mount and Blade Warband, Euro Truck Simulator 2 Genişletmek için tıkla... Hesabınız hacklenmiş olabilir mi?
KS KS Axronn Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 140 9 Mart 2024 #3 MidI0ck dedi: Hesabınız hacklenmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle dediğiniz gibi hesabım hacklenmiş. Artı 0 Eksi
MidI0ck dedi: Hesabınız hacklenmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle dediğiniz gibi hesabım hacklenmiş.