Evet klavyenin kablosunu çıkarıp deneyin isterseniz.Sol ok tuşunuzda bir sorun olabilir mi?
Sol ok tuşunuzda bir sorun olabilir mi?
Hayır telefonumdan izliyorum ve dokunmatiğinde bir sıkıntı yok diye biliyorum, sadece netflixde yaşıyorum çünkü bu durumu.Evet klavyenin kablosunu çıkarıp deneyin isterseniz.
Hayır telefonumdan izliyorum ve dokunmatiğinde bir sıkıntı yok diye biliyorum, sadece Netflix'de yaşıyorum çünkü bu durumu.
Silip yüklemedim çünkü çok fazla bölüm indirili ve her zaman olmuyor başladığında 30 dk - 1 saat falan böyle oluyor ama ve sorunu youtubede yaşamıyorum.Netflix'i silip yüklemeyi denedin mi? YouTube'da aynısını yaşıyor musun? Telefonunda ekran koruyucu var mı? Ekran koruyucu var ise flash ile ekrana tut bakayım bir arasında minik toz vb. bir şey var mı?
Silip yüklemedim çünkü çok fazla bölüm indirili ve her zaman olmuyor başladığında 30 dk - 1 saat falan böyle oluyor ama ve sorunu YouTube'da yaşamıyorum.
Önce önbellek temizleyin. Ayarlar, uygulamalar oradan Netflix'e girip depolamaya girin önbelleği silip deneyin.Silip yüklemedim çünkü çok fazla bölüm indirili ve her zaman olmuyor başladığında 30 dk - 1 saat falan böyle oluyor ama ve sorunu youtubede yaşamıyorum.
Tekrar yaşarsam deneyeceğim hocam.Dediğim gibi ekran koruyucu var ise flash ile ekrana tut bakayım bir arasında minik toz vb. bir şey var mı bir bakın. Ayrıca silip yüklemeyi denemenizl lazım hocam.
Hocam önceden çok kez denedim düzelmemişti.Son bir kaç gündür sorun yok teşekkürler genede yardımınız için.Önce önbellek temizleyin. Ayarlar, uygulamalar oradan Netflix'e girip depolamaya girin önbelleği silip deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.