Netflix Kendiliğinden hiç durmadan 10 sn geri sarıyor

South754

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Netflix kullanıyorum ama bazı zamanlar kendiliğinden hiç durmadan 10 sn geri sarıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır telefonumdan izliyorum ve dokunmatiğinde bir sıkıntı yok diye biliyorum, sadece Netflix'de yaşıyorum çünkü bu durumu.

Netflix'i silip yüklemeyi denedin mi? YouTube'da aynısını yaşıyor musun? Telefonunda ekran koruyucu var mı? Ekran koruyucu var ise flash ile ekrana tut bakayım bir arasında minik toz vb. bir şey var mı?

Netflix'i silip yüklemeyi denedin mi? YouTube'da aynısını yaşıyor musun? Telefonunda ekran koruyucu var mı? Ekran koruyucu var ise flash ile ekrana tut bakayım bir arasında minik toz vb. bir şey var mı?
Silip yüklemedim çünkü çok fazla bölüm indirili ve her zaman olmuyor başladığında 30 dk - 1 saat falan böyle oluyor ama ve sorunu youtubede yaşamıyorum.

Silip yüklemedim çünkü çok fazla bölüm indirili ve her zaman olmuyor başladığında 30 dk - 1 saat falan böyle oluyor ama ve sorunu YouTube'da yaşamıyorum.

Dediğim gibi ekran koruyucu var ise flash ile ekrana tut bakayım bir arasında minik toz vb. bir şey var mı bir bakın. Ayrıca silip yüklemeyi denemenizl lazım hocam.

Silip yüklemedim çünkü çok fazla bölüm indirili ve her zaman olmuyor başladığında 30 dk - 1 saat falan böyle oluyor ama ve sorunu youtubede yaşamıyorum.
Önce önbellek temizleyin. Ayarlar, uygulamalar oradan Netflix'e girip depolamaya girin önbelleği silip deneyin.

Dediğim gibi ekran koruyucu var ise flash ile ekrana tut bakayım bir arasında minik toz vb. bir şey var mı bir bakın. Ayrıca silip yüklemeyi denemenizl lazım hocam.
Tekrar yaşarsam deneyeceğim hocam.

Önce önbellek temizleyin. Ayarlar, uygulamalar oradan Netflix'e girip depolamaya girin önbelleği silip deneyin.
Hocam önceden çok kez denedim düzelmemişti.Son bir kaç gündür sorun yok teşekkürler genede yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…