Çözüldü Kendiliğinden Oluşan F Diski

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alemoyuncux

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda kendiliğinden F diski oluştu, bu disk önce 100MB civarındayken şimdi 500MB olmuş, Bu disk nedir, araştırmalarıma göre sistem bölüntüsü diye bir şeymiş, bu diski ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
M
Üstüne sağ tıkladığım zaman sadece Yardım seçeneği çıkıyor.
Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır uygulamasını açın ve diskpart yazıp tamam butonuna tıklayın. Açılan pencereye list volume yazarak disk bölümlerinin görüntülenmesini sağlayın. Ardından resimdeki gibi F harfine sahip olan sürücüyü seçip remove letter=F komutuyla harfi kaldırın.

Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır uygulamasını açın ve diskmgmt.msc yazıp tamam butonuna tıklayın. Açılan pencerenin alt kısmından (F: ) 498 MB yazan kutuyu bulun, üzerine sağ tıklayıp Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir seçeneğini seçip Kaldır butonuna tıkladıktan sonra Tamam butonuna tıklayın.

Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır uygulamasını açın ve diskpart yazıp tamam butonuna tıklayın. Açılan pencereye list volume yazarak disk bölümlerinin görüntülenmesini sağlayın. Ardından resimdeki gibi F harfine sahip olan sürücüyü seçip remove letter=F komutuyla harfi kaldırın.

Çözüm
Bu sefer silindi teşekkürler peki neydi o ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…