Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 1 Nisan 2022 #11 Valerys dedi: Yazdığım yorum gayet yerinde. Çok rahatsız olduysan rapor edersin olur biter herkese böyle ayrı ayrı cevap yazıp güzelim parmaklarını yorma Genişletmek için tıkla... İlgin için teşekkürler, incitme amaçlı söylemedim. Belki önemli dosyaları olabilir o yüzden yoksa senlik bir durum yok.
Valerys dedi: Yazdığım yorum gayet yerinde. Çok rahatsız olduysan rapor edersin olur biter herkese böyle ayrı ayrı cevap yazıp güzelim parmaklarını yorma Genişletmek için tıkla... İlgin için teşekkürler, incitme amaçlı söylemedim. Belki önemli dosyaları olabilir o yüzden yoksa senlik bir durum yok.
Andorah Femtopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Nisan 2022 #12 Linux Kaymak dedi: İlgin için teşekkürler, incitme amaçlı söylemedim. Belki önemli dosyaları olabilir o yüzden yoksa senlik bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. C bölümüne ben hiçbir şey yüklemiyorum. Her şey D bölümünde. Teşekkürler herkese, şu anda silme işlemi başladı. 26 GB'da az değil yani.
Linux Kaymak dedi: İlgin için teşekkürler, incitme amaçlı söylemedim. Belki önemli dosyaları olabilir o yüzden yoksa senlik bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. C bölümüne ben hiçbir şey yüklemiyorum. Her şey D bölümünde. Teşekkürler herkese, şu anda silme işlemi başladı. 26 GB'da az değil yani.