Bu yaşında bir şeylerin farkında olman ve bir şeyler yapma isteği içerisinde bulunman aslında akranlarından farklı olduğunu gösteriyor. Değişik bir nesil yetişiyor çünkü. Benim sana tavsiyem bu yaşlarında eğlenebildiğin yapmaktan zevk aldığın şeyleri yap kimisi için gitardır kimisi için bilgisayar oyunudur vs. abartılı olmadığı sürece hobilerin zararı yoktur kendini geliştirmek adına da şu anlık sınıf derslerine odaklansan derslerini düzgün dinleyip evinde tekrarını yapsan yeterlidir diye düşünüyorum. Gelelim ilişki ve yalnızlık konusuna arkadaşlık ve aşk güzel duygular insan doğası gereğince bunları arzular varoluştan gelir. Arkadaşın illaki vardır yoksa da edinirsin herkesle en sıkı dost olmak zorunda değilsin. Sevgili için benim sana tavsiyem arayış içinde olmaman, insan bir şeyi ne kadar çok düşünüp üzerine giderse onun içinde boğuluyor ve hayatının aşkı emin ol sevgili olalım diye tanıştığın biri olmayacak. Hayatının akışında belki çok iyi anlaştığın en yakın arkadaşın belki bir anda çıkagelen biri ve böyle olması çok daha iyi hissettirecek. Zorlama iş, flörtten sevgili olmalar 1 ay tanıştığın insanla ilişkiye sahip olmak en azından benim kitabım değil. Biraz boş attım
Kısaca eğlenmene bak, ilişkiyi illa olacak diye kovalama, ödevlerini yap, ailenle vakit geçir hayat bundan ibaret.