Ö ÖmerFaruq1 Picopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 43 5 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar 1-2 yıl önce Rival 3 mouse satın aldım ama oyunlarda en iyi DPI ayarımı bir türlü yakalayamıyorum bunun için bir program ya da daha fazla bilgi edineceğim yer var mı?
Arkadaşlar 1-2 yıl önce Rival 3 mouse satın aldım ama oyunlarda en iyi DPI ayarımı bir türlü yakalayamıyorum bunun için bir program ya da daha fazla bilgi edineceğim yer var mı?
Diamondlord Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #2 Mesela Valorant'taki eğitim poligonunda test edebilirsin botları zora çekebilirsin.
Ö ÖmerFaruq1 Picopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 43 5 Ağustos 2021 #3 Diamondlord dedi: Mesela Valorant'taki eğitim poligonunda test edebilirsin botları zora çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz bir program var mı peki?
Diamondlord dedi: Mesela Valorant'taki eğitim poligonunda test edebilirsin botları zora çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz bir program var mı peki?
Diamondlord Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 ÖmerFaruq1 dedi: Bildiğiniz bir program var mı peki? Genişletmek için tıkla... Aim Lab olabilir mesela.
ÖmerFaruq1 dedi: Bildiğiniz bir program var mı peki? Genişletmek için tıkla... Aim Lab olabilir mesela.
Ö ÖmerFaruq1 Picopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 43 5 Ağustos 2021 #5 Diamondlord dedi: Aim Lab olabilir mesela. Genişletmek için tıkla... Anladım ilginiz için sağolun. Konuyu kapatabilir misiniz. Son düzenleme: 6 Ağustos 2021
Diamondlord dedi: Aim Lab olabilir mesela. Genişletmek için tıkla... Anladım ilginiz için sağolun. Konuyu kapatabilir misiniz.