Kendime arkadaş arıyorum

Utku1231

Femtopat
Daha fazla  
Selam evde çok sıkıldığım için sanal arkadaş yapma kararına vardım kız erkek fark etmez benimle oyun oynayacak oyun türü fark etmez sisteminizin rahat kaldırabileceği eski / yeni oyunlarda keyif alarak oynamak istiyorum...

Discord: utkuozturk.

Dostum sana bir tavsiye, asla ama asla sanal arkadaş/sevgili vs yapma. Pişman olursun. Ben şu ana kadar sanaldan kimseden hayır görmedim.

Sanalı bırakalı 1 ay kadar oluyor ve çok daha huzurluyum.

Dostum sana bir tavsiye, asla ama asla sanal arkadaş/sevgili vs yapma. Pişman olursun. Ben şu ana kadar sanaldan kimseden hayır görmedim.

Sanalı bırakalı 1 ay kadar oluyor ve çok daha huzurluyum.
Ama tuttudami tam tutuyor be... 2.5 sene oldu neredeyse ustune 4 5 sefer bulustuk. Ama cok nadir bir ihtimal benim yasadigim.

Selam evde çok sıkıldığım için sanal arkadaş yapma kararına vardım kız erkek fark etmez benimle oyun oynayacak oyun türü fark etmez sisteminizin rahat kaldırabileceği eski / yeni oyunlarda keyif alarak oynamak istiyorum...

Discord: utkuozturk.
Ekleyebilirim hocam isterseniz.

Sanal arkadaşlarım bana stresten kusmama falan sebep oldular, siz bulduysanız ne hoş ama ben bulamadım ve bıraktım.
Inanirim yasadim bende cunku. Ozellikle dedim zaten cok nadir bir ihtimal benimkisi diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı